spot_img
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΠανικός σε σχολείο της Ιταλίας: Αγριογούρουνα εισέβαλλαν σε τάξη μαθητών - Ένας...

Πανικός σε σχολείο της Ιταλίας: Αγριογούρουνα εισέβαλλαν σε τάξη μαθητών – Ένας δάσκαλος τραυματίστηκε

|

Πανικός σε σχολείο της Ιταλίας: Αγριογούρουνα εισέβαλλαν σε τάξη μαθητών – Ένας δάσκαλος τραυματίστηκε

Τέσσερα αγριογούρουνα εισέβαλαν σε σχολείο στο Bussi sul Tirino ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Στιγμές πραγματικού πανικού χθες το πρωί, 21 Οκτωβρίου, σε νηπιαγωγείο στο  Bussi sul Tirino της Ιταλίας, στην επαρχία της Πεσκάρα, όπου μια οικογένεια τεσσάρων αγριόχοιρων εισέβαλε στο κτίριο ενώ οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες ήταν σε εξέλιξη.

Αφού έσπασαν το φράχτη του κήπου και το τζάμι της εξώπορτας, τα ζώα έφτασαν στους διαδρόμους και ένα, το μεγαλύτερο της αγέλης, μπήκε σε μια τάξη όπου δίδασκαν περίπου δεκαπέντε παιδιά.

Σε γενικό πανικό, με τα παιδιά να χοροπηδούν στα παγκάκια και να ουρλιάζουν έντρομα, μια δασκάλα στάθηκε ανάμεσα σε αυτά και το ζώο, τραυματίστηκε ελαφρά στο πλάι αφού στην προσπάθειά της να απωθήσει το ζώο, χτύπησε σε μια ντουλάπα.

Η φασαρία -όπως αναφέρει το Ansa- τράβηξε την προσοχή του μάγειρα του σχολείου, ο οποίος πρώτα, μαζί με τη δασκάλα, άφησε φρόντισε γρήγορα τα παιδιά να βγουν από την τάξη, ενώ ο εμφανώς φοβισμένος κάπρος συνέχισε να γυρίζει αναποδογυρίζοντας παγκάκια και καρέκλες.

Κατόπιν το ζώο άνοιξε μια πόρτα ασφαλείας από την οποία μπόρεσε να επιστρέψει στην ύπαιθρο και στη συνέχεια να φύγει με την υπόλοιπη οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων δύο χοιριδίων.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένα παιδί, παρά τα όσα μεσολάβησαν.

Επί τόπου επενέβησαν η δασική αστυνομία, οι πυροσβέστες και ο δήμαρχος Σαλβατόρε Λαγκάτα. Στο σχολείο ήρθαν και οι γονείς για να πάρουν τα παιδιά στο σπίτι. Το σχολείο βρίσκεται δίπλα σε ένα δάσος κάτω από το βουνό, σε μια περιφερειακή περιοχή και εντός του εθνικού πάρκου Gran Sasso και Monti della Laga.

Δείτε επίσης: Ιταλία: Η αστυνομία σκοτώνει αγριόχοιρο κοντά σε νηπιαγωγείο!

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θηροφύλακες και κυνηγοί έσωσαν από πνιγμό 50 μικρά αγριογούρουνα! – Βίντεο

Θηροφύλακες και κυνηγοί έσωσαν από πνιγμό 50 μικρά αγριογούρουνα! Επιχείρηση σωτηρίας στη Λίμνη Πρεσπών Περισσότερα από 50 μικρά αγριογούρουνα έσωσαν το περασμένο τριήμερο θηροφύλακες και κυνηγοί...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ