spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΌσκαρ υποκρισίας για αλεπού: Kάνει την «ψόφια» για να γλιτώσει από ένα...

Όσκαρ υποκρισίας για αλεπού: Kάνει την «ψόφια» για να γλιτώσει από ένα σκύλο – Βίντεο

|

Όσκαρ υποκρισίας για αλεπού: Kάνει την «ψόφια» για να γλιτώσει από ένα σκύλο

Η αλεπού ως ζώο, είναι ταυτισμένη στη λαϊκή συνείδηση με την πανουργία και την πονηριά και αυτό καθόλου άδικο δεν είναι. Κάτι που επαληθεύεται σε ένα απίστευτο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Αυτό το δαιμόνιο τετράποδο το προίκισε η φύση με τόσες αρετές, ώστε στα μάτια των ανθρώπων έγινε το σύμβολο της εξυπνάδας και της πονηριάς. Η «Κυρά Μάρω» του λαού, πρωταγωνιστεί με την πονηριά, την εξυπνάδα και την καπατσοσύνη της σε μύθους και παροιμίες που αναπαράγονται μέχρι σήμερα.

Ως υπόδειγμα, λοιπόν, εξυπνάδας και στρατηγικής, μια πολυμήχανη αλεπού παριστάνει τον «ψόφιο κοριό», κυριολεκτικά μέσα στα σαγόνια ενός σκύλου. Και αυτό καταγράφεται σε βίντεο

Η αλεπού βρίσκεται στο έδαφος εγκλωβισμένη στα δόντια ενός σκύλου και παρά τα δαγκώματα του δεύτερου, σκαρφίζεται να παραμείνει ακίνητη παριστάνοντας τη νεκρή. Ξεγελά ακόμα και τον σκύλο που και ο ίδιος δείχνει αμήχανα για τις απίστευτες σκηνές που εκτυλίσσονται, όταν ο ιδιοκτήτης του πιάνει την αλεπού από την ουρά να τη σηκώσει ψηλά.

Εκείνη αδράχνει την ευκαιρία και με ένα ακροβατικό, στυλ «κωλοτούμπας» στον αέρα, δραπετεύει από τους διώκτες της.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο που συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές σε ένα μήνα:

H αλεπού, το μικροκαμωμένο αυτό ζώο, με τα πονηρά μάτια και με τη  φουντωτή ουρά, ως καιροσκόπος κατορθώνει να επιβιώνει κάτω από οποιοσδήποτε συνθήκες και σε όλα τα περιβάλλοντα.

Δείτε επίσης:

Αλεπού αρπάζει μικρό αγριογούρουνο από τη φωλιά του 

Αλεπού σε κατάσταση «αμόκ» επιτίθεται απρόκλητα σε μια γυναίκα 

 

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί οι σκύλοι τρώνε χόρτα;

Γιατί οι σκύλοι τρώνε χόρτα; Κάθε ιδιοκτήτης σκύλου θα συναντήσει τον σκύλο του να τρώει χόρτα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του Αυτό συμβαίνει επειδή το...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ