spot_img
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚαλαμάτα: Αγέλη σκύλων κατασπάραξε 34χρονη έξω από τη δουλειά της - Βίντεο...

Καλαμάτα: Αγέλη σκύλων κατασπάραξε 34χρονη έξω από τη δουλειά της – Βίντεο (Σκληρές εικόνες)

|

Καλαμάτα: Αγέλη σκύλων κατασπάραξε 34χρονη έξω από τη δουλειά της

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μία άτυχη 34χρονη, περιέγραψε η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Με δάκρυα στα μάτια η 34χρονη, η οποία είναι και μητέρα δυο μικρών παιδιών, είπε ότι η αγέλη σκύλων της επιτέθηκε ενώ έμπαινε στο προαύλιο του εργοστασίου που εργάζεται, μάλιστα ήταν η τρίτη μέρα που πήγαινε χθες για δουλειά.

Ξαφνικά είδε μπροστά της επτά σκυλιά, τα οποία της όρμησαν με μανία και άρχιζαν να τη δαγκώνουν σε όλο το σώμα. Η κοπέλα κουλουριάστηκε στο έδαφος και λίγο πριν λιποθυμήσει δυο γυναίκες συνάδελφοι της την άρπαξαν και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου και νοσηλεύεται.

Το σώμα της είναι γεμάτο πληγές και ράμματα όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες. Μέσα στα αναφιλητά της αυτό που ζήτησε να μεταφερθεί είναι να γίνει κάτι ώστε να μη ξανά συμβεί παρόμοιο περιστατικό.

Καλαμάτα: Αγέλη σκύλων κατασπάραξε 34χρονη έξω από τη δουλειά της

Καλαμάτα: Αγέλη σκύλων κατασπάραξε 34χρονη έξω από τη δουλειά της

«Δεν πίστευα ότι θα μου κάνουν κάτι τέτοιο και θα με αρπάξουν, νόμιζα ότι θα με σκοτώσουν», είπε συγκλονισμένη η 34χρονη.

Βίντεο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star:

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη αγριογούρουνο που κυκλοφορούσε στο κέντρο της Καλαμάτας

Συνελήφθη αγριογούρουνο που κυκλοφορούσε στο κέντρο της Καλαμάτας Ένα αγριογούρουνο έκοβε βόλτες στο κέντρο της Καλαμάτας, όταν έγινε αντιληπτό από μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου. Το άγριο...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ