spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΜε ραδιόφωνο προσπαθεί μελισσοκόμος να προστατέψει τις κυψέλες του από τις αρκούδες!...

Με ραδιόφωνο προσπαθεί μελισσοκόμος να προστατέψει τις κυψέλες του από τις αρκούδες! – Βίντεο

|

Ένας μελισσοκόμος αξιοποιεί το ραδιόφωνό του για να κρατήσει μακριά τις αρκούδες από τις κυψέλες του!

Το βίντεο μας το έστειλε αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, που είχε βγει για πεζοπορία. Όπως μας είπε ο ίδιος, ξαφνιάστηκε όταν άκουσε μουσική στη διαπασών.

Πλησίασε και είδε στερεωμένο σ’ ένα πάσσαλο ένα τρανζίστορ! Ήταν προστατευμένο μέσα σε νάυλον, ώστε να μην βρέχεται, αλλά και να μην μπορούν να φωλιάσουν εκεί μέσα οι μέλισσες και κάνουν… κερήθρα.

Την ώρα, που ο φίλος του kynigesia.gr, πέρασε από το σημείο το ραδιόφωνο είχε έντεχνο τραγούδι με τους αδελφούς Κατσιμίχα!

Στην επιστροφή, το απόγευμα, πέτυχε πάνω στο δελτίο ειδήσεων. Πάντως, σε κοντινή απόσταση, άλλος μελισσοκόμος είχε γύρω από τις κυψέλες του ηλεκτροφόρα περίφραξη, ενώ είχε φροντίσει και αντπυρικες ζώνες.

Οι δύο μελισσοκόμοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή “τριεθνές”, που ονομάζεται έτσι επειδή βρίσκεται στη διασταύρωση των δρόμων Περιστεράς, Αρδαμερίου, Λιβαδίου Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα επιτίθεται σε φορτηγό και σπάει το παρμπρίζ στην Ιαπωνία – Βίντεο

Αρκούδα επιτίθεται σε φορτηγό και σπάει το παρμπρίζ στην Ιαπωνία Η τρομακτική στιγμή που μια αρκούδα επιτίθεται σε ένα φορτηγό και ραγίζει το παρμπρίζ κατά...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ