spot_img
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΑλεπού επιτίθεται σε σκύλο μέσα στο κλουβί του - Βίντεο

Αλεπού επιτίθεται σε σκύλο μέσα στο κλουβί του – Βίντεο

|

Αλεπού επιτίθεται σε σκύλο μέσα στο κλουβί του

Ο σκύλος δεμένος προσπαθεί να αμυνθεί από την λυσσαλέα επίθεση της αλεπούς

Είναι σίγουρα κάτι που δεν βλέπουμε συχνά. Έχουμε συνηθίσει το κυνηγητό και τις καταδιώξεις μεταξύ αλεπούδων και σκύλων σε αντίστροφους ρόλους από αυτούς που καταγράφηκαν στο παρακάτω βίντεο.

Ένας σκύλος βρίσκεται δεμένος στο κλουβί του προαύλιου χώρου που κατοικεί. Μια αλεπού εισβάλλει στο πεδίο και αντί να φοβηθεί στη παρουσία του σκύλου πράττει το εντελώς αντίθετο. Διεξάγει απανωτές επιθέσεις προς εκείνον.

Η αλεπού επιχειρεί ξανά και ξανά να δαγκώσει τον σκύλο ο οποίος μοιάζει φοβισμένος. Το άγριο αρπακτικό προσπαθεί ταυτόχρονα να τον τραβήξει έξω από τον χώρο που προστατεύεται. Δαγκώνει την αλυσίδα που κρατά δεμένο τον δεύτερο και προσπαθεί να τον σύρει προς τα έξω.

Ο ιδιοκτήτης βιντεοσκοπεί μέσα από το σπίτι τις απίστευτες σκηνές που εκτυλίσσονται μπροστά του. Ο παθητικός ρόλος του σκύλου κάνει την αλεπού να επιμένει στις επιθέσεις της. Ώσπου για μια στιγμή η αλεπού τρομάζει για κάποιο λόγο και εγκαταλείπει το σημείο.

Κάποιοι από τους λόγους που θα μπορούσαν να αιτιολογήσουν αυτή την παράξενη συμπεριφορά της «κυρά Μάρως», είναι πιθανόν να υπήρχαν κάποια κουτάβια του σκύλου  στο κλουβί, ή η αλεπού να ήταν στη κυριολεξία λυσσασμένη. 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα επιτίθεται σε φορτηγό και σπάει το παρμπρίζ στην Ιαπωνία – Βίντεο

Αρκούδα επιτίθεται σε φορτηγό και σπάει το παρμπρίζ στην Ιαπωνία Η τρομακτική στιγμή που μια αρκούδα επιτίθεται σε ένα φορτηγό και ραγίζει το παρμπρίζ κατά...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ