spot_img
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι μεγάλες γιορτές του κυνηγιού

Οι μεγάλες γιορτές του κυνηγιού

|

Οι μεγάλες γιορτές του κυνηγιού

Κάθε χώρος, επαγγελματικός ή ερασιτεχνικός όπου δραστηριοποιούνται οι άνθρωποι, έχει τις γιορτές του. Είναι μέρες με πανηγυρικό χαρακτήρα και ευκαιρία για να συναντηθούν, να κουβεντιάσουν και να γλεντήσουν.

Το κυνήγι έχει και αυτό τις γιορτές του και μάλιστα είναι τρείς αυτές που ξεχωρίζουν και τις προσμένουν εναγωνίως οι κυνηγοί. Η μία αφορά την έναρξη του Αυγούστου, αφετηρία και ημερομηνία… σταθμό για την κάθε χρονιά και η άλλη στην έναρξη του τριχωτού θηράματος στις 15 Σεπτέμβρη.

Η τρίτη μεγάλη γιορτή, αν και δεν έχει πολύχρονη ιστορία, είναι η «Έκθεση Κυνηγεσία», το μεγαλύτερο και εκτός περιόδου κυνηγίου γεγονός της χρονιάς.

Η  «Κυνηγεσία» που πλέον αποτελεί θεσμό, είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο χώρος του κυνηγιού. Ένας χώρος που είναι ανοιχτός όχι μόνο για τους άμεσα ενδιαφερόμενους, αλλά και για όλους τους πολίτες που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά το κυνήγι και τις ιδιαιτερότητές του, να δουν τα εντυπωσιακά εκθέματα και να ακούσουν από καταξιωμένους ανθρώπους τις αλήθειες για το θήραμα και το περιβάλλον.

Η μεγάλη γιορτή είναι ταυτόχρονα και μεγάλη ευκαιρία για τους κυνηγούς απανταχού της χώρας να συναντηθούν, να μεταφέρουν τα τοπικά επιτεύγματα, αλλά και τα προβλήματα και να γεφυρώσουν τα όποια χάσματα απόψεων.

Όπως συμβαίνει όμως σε όλα τα πανηγύρια, έτσι και σε αυτήν τη… γιορτή, ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει τα πλούσια εκθέματα και να πραγματοποιήσει τις αγορές του, συμπληρώνοντας ή αντικαθιστώντας τον οπλισμό και τον ρουχισμό του.

Ταυτόχρονα, μπορεί να απολαύσει τις επιδείξεις μορφολογίας των διαφορετικών φυλών σκύλων και να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες ομιλίες από τους επί μέρους ειδικούς. Και όλα αυτά μέσα σε ένα χαρούμενο και εορταστικό περιβάλλον, από το οποίο δεν λείπουν οι εκπλήξεις και τα δώρα από τους εκθέτες και τους διοργανωτές.

Με το καλύτερο να βρίσκεται στους κυνηγούς που έχουν χρόνια να συναντηθούν και να τα πουν, καθισμένοι στους καναπέδες των περιπτέρων ή στο αναψυκτήριο.

Η έκθεση «Κυνηγεσία» 2024» ανοίγει τις πύλες της σε λίγες μέρες (5-7 Απριλίου), για ακόμα μία χρονιά, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας στην Αθήνα, και προσκαλεί όλους τους κυνηγούς και τις οικογένειές τους στο μεγάλο συναπάντημα. Η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη, αλλά και υποστηρικτική στο εγχείρημα που αποβλέπει και στην προώθηση της δραστηριότητας του κυνηγιού και στην εμπορική επιτυχία των εκθετών.

Το κυνήγι και ο κλάδος, μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ! Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό!

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ζ’ ΚΟΘ στην Έκθεση Κυνηγεσία 2024

Η Ζ' ΚΟΘ στην Έκθεση Κυνηγεσία 2024! Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για την συμμετοχή της στην έκθεση: Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ