spot_img
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚυνηγεσία 2023: Η έκθεση που θέλει να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση

Κυνηγεσία 2023: Η έκθεση που θέλει να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση

|

Κυνηγεσία 2023: Η έκθεση που θέλει να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση

«ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2023» τον ερχόμενο Απρίλιο στο MEC

Δεκέμβριος και η “Α-Ω” έχει ήδη αρχίσει τις πυρετώδεις προετοιμασίες της για το μεγάλο ραντεβού των κυνηγών, την έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2023”, που όπως και όλες τις προηγούμενες χρονιές θα διεξαχθεί και πάλι στο γνώριμο και φιλόξενο χώρο του MEC Παιανίας, από 7 έως 9 Απριλίου 2023.

Θα αναρωτηθείτε, “μα καλά, για την έκθεση του Απρίλη, γράφετε από τώρα;”. Ναι, για την έκθεση του Απρίλη γράφουμε, όχι απλώς για να τη διαφημίσουμε και να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ότι η έκθεση που έγινε θεσμός έρχεται, αλλά και για αρκετούς λόγους ακόμη που κάνουν τους διοργανωτές πιο αισιόδοξους από ποτέ, σε ότι έχει να κάνει με το τρίπτυχο:

1. Προσέλκυση των κορυφαίων εταιριών του χώρου αλλά και νέων εκθετών.

2. Μεγάλη προσέλευση των κυνηγών.

3. Ισχυρός μοχλός πίεσης προς κάθε κατεύθυνση για την προστασία του κυνηγίου και την απρόσκοπτη συνέχιση αυτής της δραστηριότητας.

Εχθρός του καλού το καλύτερο

Σε ότι αφορά τα δύο πρώτα, τα πράγματα έχουν ως εξής:

Η έκθεση του 2022 πραγματοποιήθηκε υπό ειδικό καθεστώς, αυτό που επιβλήθηκε από την Πολιτεία για όλες τις ανάλογες εκδηλώσεις λόγω της πανδημίας. Και η αλήθεια είναι πως το όλο αυτό σκηνικό λειτούργησε αποτρεπτικά τόσο για κάποιους εκθέτες, όσο και για τους επισκέπτες – κυνηγούς.

Ναι μεν η έκθεση πήγε καλά, αρκετά καλά δεδομένων των καταστάσεων, αλλά, όπως λέει και ο σοφός λαός… ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Αυτό το καλύτερο φιλοδοξούν για το 2023 οι διοργανωτές. Περισσότεροι εκθέτες, “δυνατότερα” εκθέματα, έκθεση μεγαλύτερη σε τετραγωνικά από κάθε προηγούμενη.

Ο κόσµος

Μία έκθεση πλούσια σε περίπτερα και εκθέματα, είναι, από την άλλη, πολύ μα πάρα πολύ ελκυστική για τον επισκέπτη κυνηγό.

Σε συνδυασμό, πάντα, με το γεγονός ότι, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα -γιατί κανείς δεν γνωρίζει τι μας ξημερώνει αύριο-, δεν θα υπάρχουν οι περιορισμοί, αλλά και ο φόβος που υπήρχε τον περασμένο Απρίλιο, λόγω της covid-19.

Και, όπως πάντα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ” είναι αυτή που εκπέμπει μηνύματα με πολλούς αποδέκτες για το κυνήγι αλλά και τη δύναμη των κυνηγών.

Μάλιστα το 2023, που όπως δείχνουν τα πράγματα οι εθνικές εκλογές “πάνε” για το τέλος της άνοιξης ή αρχές του καλοκαιριού, η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει πολλούς βουλευτές, υπουργούς και πολιτευτές, κάτι που οι ηγεσίες των οργανώσεων των κυνηγών αλλά και των εμπόρων, θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν και να το αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Κάτω τα χέρια από το κυνήγι»

Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια ζούμε στο πετσί μας με τον πιο έντονο τρόπο το μίσος που καλλιεργείται για την κυνηγετική δραστηριότητα.

Η έκθεση για το κυνήγι, λοιπόν, πρέπει να αποτελεί μία επίδειξη δύναμης απέναντι σε όλους τους εχθρούς της θήρας και των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτήν.

Μία έκθεση που θα αποπνέει δυναμισμό, περηφάνια και θα προσελκύσει ένα μεγάλο αριθμό εκθετών και επισκεπτών, θα στείλει το κατάλληλο μήνυμα στα κέντρα των αποφάσεων.

Ποιο θα είναι αυτό το μήνυμα;

– “Κάτω τα χέρια από το κυνήγι”.

– Γι’ αυτό πρέπει να πετύχει

Μία έκθεση που θα αποπνέει δυναμισμό, θα αποτελέσει ισχυρό “όπλο” στα χέρια των κυνηγετικών οργανώσεων, όταν θα κληθούν να προστατεύσουν την κυνηγετική δραστηριότητα απέναντι στους εχθρούς της, οι οποίοι, πλέον, βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά στον κρατικό μηχανισμό.

Γι’ αυτό το λόγο, η έκθεση πρέπει να πετύχει.

Για να αποτελέσει ισχυρό μοχλό πίεσης ώστε το κυνήγι να συνεχίσει να υπάρχει και στο μέλλον…

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευκαιρίες σε νέα και μεταχειρισμένα όπλα στην Κυνηγεσία 2023

Ευκαιρίες σε νέα και μεταχειρισμένα όπλα στην Κυνηγεσία 2023 Στην «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2023» την τιμητική τους είχαν τα μεταχειρισμένα όπλα. Δεκάδες λειόκαννα σε όλους τους τύπους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ