spot_img
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚρυονέρι: Eπιχείρηση της Πυροσβεστικής για διάσωση κατσίκας που έκανε «βουτιά θανάτου» (vid)

Κρυονέρι: Eπιχείρηση της Πυροσβεστικής για διάσωση κατσίκας που έκανε «βουτιά θανάτου» (vid)

|

 

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση διάσωσης μια κατσίκας και του νεογέννητου μικρού κατσικιού της από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου στο Κρυονέρι Ναυπακτίας.

 

Η κατσίκα και το μικρό είχε εγκλωβιστεί σε μια μικρή χαράδρα. Οι άνδρες της Π.Υ. προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σημείο όμως η κατσίκα ξεκίνησε μια ριψοκίνδυνη πορεία προς τον θάνατο παρασύροντας σε αυτή και το νεογέννητο μικρό της.

Η επιχείρηση ξεκίνησε μετά από τηλεφώνημα του δασκάλου του δημοτικού σχολείου Γαλατά Κώστα Σακαρέλου που είχε δει το ζώο μέσα σε μια μικρή “σπηλιά” και ειδοποίησε την Πυροσβεστική υπηρεσία που αμέσως ανταποκρίθηκε για να βοηθήσει.

Τα περιστατικά αυτά για τους κατοίκους της περιοχής είναι γνωστά καθώς τα αγριοκάτσικα που ζουν στο όρος Βαράσοβα πολλές φορές επιλέγουν δύσκολες διαδρομές με τα περισσότερα να έχουν την ίδια κατάληξη με αυτή της Κυριακής.

Δείτε το βίντεο:

 

https://www.youtube.com/watch?v=2pcpc9vq8xo 

Πηγή: nafpaktianews

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ψηφιακή τεχνολογία στο κυνήγι

Η ψηφιακή τεχνολογία στο κυνήγι Στη σημερινή εποχή αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι η σιλικόνη και τα μικροτσίπς άλλαξαν ριζικά, όχι μόνο τον κόσμο και την...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ