spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ Νέα Διοίκηση της ΚΟΜΑΘ!

Η Νέα Διοίκηση της ΚΟΜΑΘ!

|

Η νέα διοίκηση της ΚΟΜΑΘ – Πρόεδρος ο Θεόφιλος Μυλόπουλος!


Ο Θεόφιλος Μυλόπουλος, ο οποίος στις αρχαιρεσίες της περασμένης Κυριακής είχε πάρει την πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης, είναι ο νέος πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας-Θράκης, μετά την αποψινή συνεδρίαση για τη σύνθεση του καινούργιου διοικητικού συμβουλίου.

Νέα διοίκηση της ΚΟΜΑΘ
Ο Θεόφιλος Μυλόπουλος είναι ο Νέος Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης!
Νέα διοίκηση της ΚΟΜΑΘ – Τα υπόλοιπα μέλη…

Γενικός γραμματέας, αναλαμβάνει ο Αστέριος Τζίμας, αντιπρόεδρος ο Νικόλαος Γκατζάρας, ταμίας ο Σωτήρης Δημηρόπουλους και τις άλλες θέσεις ως μέλη οι: Ιωάννης Γεωργιάδης, Ιωάννης Φραγγίδης και Ιωάννης Πολυχρόνης.

Την ελεγκτική επιτροπή απαρτίζουν οι Καραφύλλης Γκροζούδης και Νικόλαος Γράντας.

Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών ήταν: Θεόφιλος Μυλόπουλος (49 ψήφοι), Ιωάννης Γεωργιάδης (46), Αστέριος Τζίμας (44), Νικόλαος Γκατζάρας και Σωτήρης Δημηρόπουλος (από 43), Ιωάννης Φραγγίδης (34) και ο επί χρόνια πρόεδρος της ΚΟΜΑΘ, Ιωάννης Πολυχρόνης (27).

Οι κ.κ. Γκροζούδης και Γράντας είχαν εκλεγεί για την ελεγκτική επιτροπή με 37 ψήφους ο πρώτος και 29 ο δεύτερος.

Από το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο αποχωρούν οι Νικόλαος Καλογεράκος, Λοΐζος Σερραίος και Νικόλαος Τζιώμπρας, που με 22, 17 και 14 ψήφους, αντίστοιχα, δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν.

Να σημειωθεί ότι στην εκλογοαπολογιστική διαδικασία που προηγήθηκε είχε ληφθεί απόφαση να γίνει σύντομα  έκτακτη γενική συνέλευση, όπου θα τεθούν όλα τα θέματα που απασχολούν τους κυνηγούς.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύσσωμη η ηγεσία των κυνηγών στην «Κυνηγεσία 2024»

Οι Κυνηγετικές Ομοσπονδίες στην Έκθεση Κυνηγεσία 2024! Στην έκθεση «Κυνηγεσία 2024» έδωσε βροντερό «παρών» σύσσωμη η ηγεσία της κυνηγετικής οικογένειας, από την Συνομοσπονδία και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ