Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚΟΜΑΘ: Ανακοίνωση για τον ανταγωνισμό των Κυνηγετικών Συλλόγων

ΚΟΜΑΘ: Ανακοίνωση για τον ανταγωνισμό των Κυνηγετικών Συλλόγων

- Advertisement -

ΚΟΜΑΘ: Ανακοίνωση για τον ανταγωνισμό των Κυνηγετικών Συλλόγων

Η Κ.Ο.ΜΑ.Θ καλεί τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της να εφαρμόσουν τις αποφάσεις και τις πολιτικές των Γενικών Συνελεύσεων για ενιαία τιμή άδειας.

Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά διαπιστώνεται το θλιβερό φαινόμενο του ανταγωνισμού μεταξύ Κυνηγετικών Συλλόγων με στόχο την αύξηση των αδειών εις βάρος κάποιου άλλου γειτονικού Κυνηγετικού Συλλόγου.

Η πρακτική αυτή αφορά Κυνηγετικούς Συλλόγους που διαφημίζουν ότι προσφέρουν «φθηνή» άδεια καταργώντας την έκτακτη εισφορά τους και αφαιρώντας τη δυνατότητα εκτέλεσης ουσιαστικού φιλοθηραματικού έργου για την εξυπηρέτηση του κυνηγίου αλλά και του ίδιου του κυνηγού.

- Advertisement -

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης καταδικάζει απερίφραστα αυτόν τον αθέμιτο ανταγωνισμό που υποβαθμίζει το κύρος των κυνηγετικών οργανώσεων.

Καλεί τους ελάχιστους Κυνηγετικούς Συλλόγους που ακολουθούν αυτή την πρακτική να επανέλθουν στην ομαλότητα, ενισχύοντας την ενότητα των κυνηγετικών οργανώσεων για εκτέλεση σοβαρού φιλοθηραματικού έργου, εξυπηρετώντας τις πραγματικές ανάγκες του κυνηγίου.

Αν και η είσπραξη της έκτακτης εισφοράς υπέρ του Κυνηγετικού Συλλόγου είναι οικονομικό θέμα που αφορά αποκλειστικά τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων του εκάστοτε Κυνηγετικού Συλλόγου το Δ.Σ. της ΚΟΜΑΘ είναι αποφασισμένο να εξαντλήσει κάθε περιθώριο που ορίζει το καταστατικό της για την επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΜΑΘ
Θεόφιλος Μυλόπουλος

Δείτε ΕΔΩ τα Πλάνα Συνδρομών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΜΑΘ: Έρευνα καταγραφής της κάρπωσης των αγριόχοιρων

ΚΟΜΑΘ: Έρευνα καταγραφής της κάρπωσης των αγριόχοιρων Η ΚΟΜΑΘ (Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης), αμέσως μετά τη λήξη της Κυνηγετικής περιόδου 2021 - 2022, πραγματοποίησε μεγάλη...
36,298ΥποστηρικτέςΚάντε Like