spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚαιρόςΚαιρός: Ο χιονιάς της Ισπανίας μάλλον θα έρθει στην Ελλάδα!

Καιρός: Ο χιονιάς της Ισπανίας μάλλον θα έρθει στην Ελλάδα!

|

 

Μετά την ζέστη των τελευταίων ημερών, θα έχουμε εντυπωσιακή πτώση της θερμοκρασίας και χιονιά.

Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές της χώρας μόνο σε Ιανουάριο δεν παραπέμπει.

Είναι χαρακτηριστικό πως χθες Σάββατο οι παραλίες της Αττικής είχαν γεμίσει με κόσμο, ενώ στην Κρήτη ο υδράργυρος θύμιζε περισσότερο άνοιξη.

Το κλίμα αυτό όμως, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανατραπεί. Και όταν λέμε να ανατραπεί, εννοούμε εντυπωσιακά, καθώς οι προβλέψεις μιλούν για θεαματική πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή από την Τρίτη και την Τετάρτη, ο υδράργυρος θα πέσει σε πιο φυσιολογικά επίπεδα και από την Πέμπτη την χώρα θα σαρώσει ένα βαρομετρικό χαμηλό που θα αποτελεί συνέχεια αυτούς που «χτύπησε» την Ισπανία.

Προς το παρόν δεν ξέρουμε αν θα έχει την ίδια σφοδρότητα όπως αυτό στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, όπου ο χιονιάς δημιούργησε τεράστια προβλήματα, στοιχίζοντας ανθρώπινες ζωές, αλλά σίγουρα αρκετές περιοχές θα δουν χιόνια.

 

Πηγή: gazzetta

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φυσίγγια: Μονόδρομος οι αυξήσεις στις τιμές;

Φυσίγγια: Μονόδρομος οι αυξήσεις στις τιμές; Είναι αρκετά δύσκολο να μπορείς να αναλύσεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μια αγορά… Οι τιμές των φυσιγγίων, τα...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ