spot_img
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚαιρόςΈκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Χιονιάς προ των πυλών!

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Χιονιάς προ των πυλών!

|

 

Τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι οι ισχυρές βροχές, οι καταιγίδες, οι χαλαζοπτώσεις και οι τοπικά θυελλώδεις άνεμοι.

 

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Μεταβολή του καιρού από τη Δευτέρα (8/2) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, καθώς και θυελλώδεις νότιους ανέμους, τοπικά στο Αιγαίο πολύ θυελλώδεις.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:

Την Τρίτη (9/2)

α. Από αργά το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, με εξασθένηση από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (10-02-2021).

β. Από τις βραδινές ώρες, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (10-02-2021) τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς η Θράκη.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Ο καιρός σήμερα

Στα δυτικά προβλέπονται τοπικές βροχές που από το μεσημέρι θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Τα έντονα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες θα επηρεάσουν τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6, βαθμιαία στα πελάγη 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Εξασθένηση το βράδυ στα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ψηφιακή τεχνολογία στο κυνήγι

Η ψηφιακή τεχνολογία στο κυνήγι Στη σημερινή εποχή αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι η σιλικόνη και τα μικροτσίπς άλλαξαν ριζικά, όχι μόνο τον κόσμο και την...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ