spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗΠΑ: Αρκούδα σκότωσε έναν άνδρα ενώ έπινε καφέ - Ο γείτονας σκότωσε...

ΗΠΑ: Αρκούδα σκότωσε έναν άνδρα ενώ έπινε καφέ – Ο γείτονας σκότωσε την αρκούδα

|

ΗΠΑ: Αρκούδα σκότωσε έναν άνδρα ενώ έπινε καφέ – Ο γείτονας σκότωσε την αρκούδα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 66χρονος στην Αριζόνα όταν το πρωί της Παρασκευής και ενώ έπινε τον πρωινό καφέ του αμέριμνος μια μεγάλη αρκούδα του επιτέθηκε 

Ένας 66χρονος άνδρας στις Ηνωμένες Πολιτείες θανατώθηκε από μια μαύρη αρκούδα που του επιτέθηκε απρόκλητα την ώρα που έπινε τον πρωινό του καφέ την Παρασκευή.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Yavapai είπε ότι ο άνδρας, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως Στίβεν Τζάκσον, 66 ετών, πέθανε στην Αριζόνα κατά τη διάρκεια της επίθεσης και η αρκούδα σκοτώθηκε επίσης από έναν γείτονα που προσπαθούσε να σώσει τη ζωή του άνδρα.

«Από πολλές μαρτυρίες και προκαταρκτική έρευνα της υπόθεσης, ο κ. Τζάκσον καθόταν για καφέ σε ένα τραπέζι στο κτήμα του όπου έχτιζε ένα σπίτι», ανέφερε το γραφείο του σερίφη στην ανάρτηση, προσθέτοντας ότι ήταν μία απομακρυσμένη, με πολλά δάση περιοχή.

«Φαίνεται ότι μια αρσενική μαύρη αρκούδα επιτέθηκε στον κύριο Τζάκσον, χωρίς να το γνωρίζει, και τον έσυρε περίπου 75 πόδια κάτω από ένα ανάχωμα», πρόσθεσαν οι αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γείτονες που άκουσαν τον 66χρονο να ουρλιάζει για βοήθεια προσπάθησαν να αποτρέψουν το άγριο ζώο φωνάζοντας και κορνάροντας με τις κόρνες του αυτοκινήτου τους, αλλά η αρκούδα αρνήθηκε να τον αφήσει μέχρι που ένας ντόπιος πυροβόλησε με το τουφέκι του και σκότωσε την αρκούδα.

«Δυστυχώς, μέχρι εκείνη τη στιγμή ο κ. Τζάκσον έχει υποκύψει στα φρικτά τραύματά του», ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Οι αξιωματούχοι του Arizona Game and Fish πιστεύουν ότι η επιθετικότητα της αρκούδας ήταν μια “αρπακτική” αντίδραση. Αυτού του είδους η επίθεση είναι “εξαιρετικά απρόκλητη και ασυνήθιστη, με μόνο μία άλλη θανατηφόρα επίθεση να είναι γνωστή από τα μέσα της δεκαετίας του 1980”, ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

“Με την πρώτη ματιά δεν φαινόταν να υπάρχει κάτι στην περιοχή που θα μπορούσε να επιταχύνει μια επίθεση από την αρκούδα, όπως τροφή, χώρος μαγειρέματος ή πρόσβαση σε νερό”, προστίθεται.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα επιτίθεται σε φορτηγό και σπάει το παρμπρίζ στην Ιαπωνία – Βίντεο

Αρκούδα επιτίθεται σε φορτηγό και σπάει το παρμπρίζ στην Ιαπωνία Η τρομακτική στιγμή που μια αρκούδα επιτίθεται σε ένα φορτηγό και ραγίζει το παρμπρίζ κατά...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ