spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΓέμισαν με φόλες περιοχές της Ναυπακτίας!

Γέμισαν με φόλες περιοχές της Ναυπακτίας!

|

 

Μεγάλη προσοχή, αυξημένη επιτήρηση και φροντίδα απαιτείται για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα ιδιαίτερα στην περιοχή των νεροτσουληθρών δυτικά του αστικού ιστού και στην περιοχή της Βαριάς, αφού ανθρωπόμορφα τέρατα έχουν γεμίσει τον τόπο με φόλες!

 

Ιδαίτερη αναφορά στο περιστατικό έκανε ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος για τα δέσποτα του δήμου Ναυπακτίας Ντίνος Ζορμπάς μέσω του λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν για τις επόμενες 24 ώρες την περιοχή των νεροτσουληθρών του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής και κατά μήκος του χειμάρρου της βαριάς έως τα γήπεδα 5×5, καθώς ασυνείδητοι άφησαν στο σημείο εισπνεόμενες φόλες. Τα συνεργεία του Δήμου μας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση απομάκρυνσή τους και τον καθαρισμό του χώρου. Παρακαλουμε εάν κάποιος δει ζώο σε ανάγκη να μας ενημερώσει.

 

Πηγή: nafpaktianews

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φόλες θανάτου σκότωσαν τσομπανόσκυλα και αλεπούδες

Φόλες θανάτου σκότωσαν τσομπανόσκυλα και αλεπούδες Ασυνείδητοι σκόρπισαν δηλητηριασμένα δολώματα έξω από μαντρί αιγοπροβάτων στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης Ο κτηνοτρόφος ειδοποίησε την Αστυνομία, περιπολικό της οποίας πήγε...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ