spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠήγε το σκύλο της στον κτηνίατρο για εμβόλιο ρουτίνας - Λίγες στιγμές...

Πήγε το σκύλο της στον κτηνίατρο για εμβόλιο ρουτίνας – Λίγες στιγμές αργότερα, πέθανε…

|

 

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι πήγα ένα πολύ χαρούμενο υγιές σκυλί σε μια επίσκεψη ρουτίνας κτηνιάτρου και τώρα ο σκύλος μου δεν είναι πια εδώ».

 

Ένας κηδεμόνας σκύλου από το Ντιτρόιτ η Monica Hanaway έχει απογοητευτεί αφού το αγαπημένο της μποξέρ Greg πέθανε λόγω εμβολίου. Η Μόνικα πάντα μεριμνούσε για την καλή φροντίδα του Greg  και αυτό περιελάμβανε τακτικούς ελέγχους στον κτηνίατρο και εμβόλια. Δεν πίστευε ότι μία από αυτές τις επισκέψεις θα την αφήσει χωρίς το σκύλο της, τον οποίο τον θεωρούσε το μικρό παιδί της και τον αγαπούσε άνευ όρων.

Εξήγησε σε μια δημοσίευση της στο Facebook ότι ο Greg έκανε ένα εμβόλιο κατά της νόσου του Lyme, αλλά θα μπορούσε να πει ότι κάτι λάθος έκανε ο κτηνίατρος όταν την βοήθησε να βάλει τον Greg  στο αυτοκίνητο της που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ. Ο Greg δεν φαινόταν εντάξει, και λίγα λεπτά αργότερα, πέθανε.

«Το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου ήταν ότι πήγα ένα πολύ χαρούμενο υγιές σκυλί σε μια επίσκεψη ρουτίνας στον κτηνίατρο και τώρα ο σκύλος μου δεν είναι πια εδώ».

Εξήγησε περαιτέρω πώς αργότερα ανακάλυψε ότι το εμβόλιο κατά της ασθένειας Lyme θα μπορούσε να έχει αρνητικές επιπτώσεις σε σκύλους που πάσχουν από ορισμένες ιατρικές παθήσεις. Αν το γνώριζε αυτό πριν, δεν θα είχε πάει ποτέ τον Greg στον απρόσεκτο κτηνίατρο που δεν διέθεσε ούτε ένα λεπτό για να παρατηρήσει τον σκύλο αφού του έκανε το εμβόλιο, αλλά τον έδωσε πίσω στον κηδεμόνα του.

lyme2main_1000x523\-1\-768x402\-2

Η Μόνικα πιστεύει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να πάρουν μια διαφορετική τροπή εάν ο κτηνίατρος αφιέρωνε μόλις μερικά λεπτά από τον χρόνο του για να παρατηρήσει τον Greg και να περιμένει μια αντίδραση.

 
«Το επίπεδο φροντίδας που έπρεπε να προσφέρει στον Greg δεν του την πρόσφερε».
Προς το παρόν, η οικογένεια του Greg περιμένει τα αποτελέσματα που θα αποκαλύψουν την ακριβή αιτία του θανάτου του.

Λυπούμαστε πολύ για αυτό που συνέβη στον Greg, γιατί ξέρουμε ότι είχε μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τη ζωή του κηδεμόνα του. Ελπίζουμε ότι κανένα άλλο σκυλί δεν θα χρειαστεί ποτέ να υποστεί κάτι τέτοιο.

 
«Αν ήξερα ποιες είναι οι παρενέργειες, δεν θα του έκανα ποτέ το εμβόλιο», είπε η Μόνικα και παρότρυνε άλλους ιδιοκτήτες σκύλων να κάνουν μια εμπεριστατωμένη έρευνα όποτε τα σκυλιά τους πρέπει να εμβολιαστούν.
 
 
Πηγή: petsworld

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ Κανονικά το κυνήγι τον Σεπτέμβρη, λέει η Θήρα - Αμφισβητεί η ΕΕ ότι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ