spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔράση συνεργείου δίωξης αγριόχοιρων το Σαββατοκύριακο στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά

Δράση συνεργείου δίωξης αγριόχοιρων το Σαββατοκύριακο στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά

|

Δράση συνεργείου δίωξης αγριόχοιρων το Σαββατοκύριακο στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά

Συνεργείο δίωξης αγριόχοιρων θα πραγματοποιήσει θήρα αγριόχοιρων και υβριδίων αυτού, στις 29 και 30 Ιουλίου 2023, στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά με έγκριση του Δασαρχείου Λαγκαδά και την ενεργοποίηση του άρθρου 269 του Δασικού Κώδικα ομάδας κυνηγών αγριόχοιρου και υβριδίων αυτού για την κατά παρέκκλιση θήρα των συγκεκριμένων ζώων.

Η ενεργοποίηση της έγκρισης έγινε μετά από σχετικό αίτημα των ενδιαφερόμενων στο Δασαρχείο Λαγκαδά στο πλαίσιο του «Σχεδίου Μείωσης Αγριοχοίρων».

Οι αιτούντες θα πρέπει να φέρουν την έγκριση καθ΄όλη τη διάρκεια του κυνηγιού, στη συγκεκριμένη περιοχή στην προκαθορισμένη μέρα και ώρα.

Παράλληλα οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να κοινοποιήσουν έντυπο στην αρμόδια δασική αρχή με την κάρπωση αγριόχοιρων και των υβριδίων τους στη συγκεκριμένη κυνηγετική έξοδο.

Η περιοχή της κυνηγετικής εξόδου

Σάββατο 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 και Κυριακή 30 IOYΛIOY 2023 στην περιοχή “ΚΑΖ Κολχικού – Λαγκαδά” από την ομάδα των: ΧΡΗΣΤΙΔΗ Ηλία και ΚΑΜΑΡΗ Θωμά (Κ/Σ Λαγκαδά)

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γουρουνόσκυλα: Αγέλη ή μονάδα; Τα υπέρ και τα κατά

Γουρουνόσκυλα: Αγέλη ή μονάδα; Τα υπέρ και τα κατά Το κυνήγι του αγριόχοιρου τόσο στον ελληνικό τρόπο όσο και αλλού στο κόσμο είναι αδιάσπαστο από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ