Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑνακοίνωση της ΚΟ Αρχιπελάγους για την έναρξη

Ανακοίνωση της ΚΟ Αρχιπελάγους για την έναρξη

- Advertisement -

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Αρχιπελάγους για την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου:

“Με αφορμή την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου 2020-2021 η Κυνηγετική Ομοσπονδία Αρχιπελάγους εύχεται για μια καλή κυνηγετική χρονιά σε όλους τους συναδέλφους κυνηγούς των κατά τόπους Κυνηγετικών Συλλόγων της περιφέρειας μας.

- Advertisement -

Καλούμε όλους τους κυνηγούς να εφαρμόζουν τα μέτρα προστασίας τόσο για τους ίδιους όσο και για τους συναδέλφους τους. Γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη οικονομική περίοδο, όμως η έκδοση άδειας θήρας είναι ένα «όπλο» στα χέρια του κυνηγού. Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το τεράστιο έργο των κυνηγετικών οργανώσεων προς το Περιβάλλον. Την προστασία, την διατήρηση, την ορθολογική διαχείριση, την έρευνα και κάθε προσπάθεια μας!

Σας καλούμε να είστε δίπλα στους κυνηγετικούς σας συλλόγους και να ενημερώνεστε υπεύθυνα από αυτούς”.

Δείτε ΕΔΩ τα Πλάνα Συνδρομών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόση σημασία έχει το «made in» σε ένα όπλο;

Πόση σημασία έχει το «made in» σε ένα όπλο; Όσα συμβαίνουν σε μία παγκοσμιοποιημένη αγορά Η αγορά είναι πλέον παγκόσμια, σε ότι αφορά τα κάθε λογής...
36,298ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε