spot_img
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΆγριο κυνηγητό της ΟΠΚΕ με λαθροθήρες στην Αρκαδία!

Άγριο κυνηγητό της ΟΠΚΕ με λαθροθήρες στην Αρκαδία!

|

 

Ανθρωποκυνηγητό με λαθροθήρες είχε η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Αρκαδίας το βράδυ της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου.

 

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου στην περιοχή του χωριού Μηλιά η ΟΠΚΕ σε έλεγχο ρουτίνας που εκτελούσε στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό, εντόπισε όχημα με τέσσερις λαθροθήρες.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό του οχήματος να σταματήσει για τον έλεγχο, αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και χάθηκε πετώντας μία τσάντα στην οποία υπήρχαν δύο θηράματα, δύο λαγοί, τους οποίους παράνομα είχαν σκοτώσει οι λαθροθήρες. Έπειτα ακολούθησε καταδίωξη και σε μπλόκο που έκανε η ομάδα της ΟΠΚΕ κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα με τους οι λαθροθήρες. Οι δύο συνεπιβάτες κατά την διάρκεια της καταδίωξης κατάφεραν να διαφεύγουν προς τα βουνά, ενώ οι δύο εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και πέρασαν αυτόφωρο.

Σχηματίστηκε δικογραφία και κατασχέθηκε το όχημα, οι προβολείς, τα θηράματα, τα φυσίγγια και οι λαθροθήρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι στους δύο λαθροθήρες επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 300 ευρώ για την παράβαση μετακίνησης λόγω κορονοϊού.

Όσον αφορά τους δύο επιβαίνοντες του οχήματος που τράπηκαν σε φυγή, τα στοιχεία τους είναι γνωστά και θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.

 

 

Πηγή: notospress

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυστραλία: Έφηβος ψαράς έπιασε ψάρι αξίας 930.000 ευρώ

Αυστραλία: Έφηβος ψαράς έπιασε ψάρι αξίας 930.000 ευρώ Ένας 19χρονος έκανε την ψαριά της ζωής του, βγάζοντας μια γιγαντόπερκα με ετικέτα αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων στον...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ