Υλικά
2 -3 κιλά αγριογούρουνο (μπούτι)
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
100 ml κόκκινο κρασί
10 κόκκους πιπέρι
Ζωμός από 2 καρότα, 2 πράσα, ¼ λάχανο
5 γαρύφαλλα
1 φύλλο δάφνης
1 πρέζα θυμάρι
Αλάτι
Εκτέλεση
Τρίβετε πολύ καλά το κρέας με αλάτι και το βάζετε στην κατσαρόλα. Γύρω – γύρω βάζετε τα λαχανικά και ραντίζετε με το κρασί. Σιγοβράζετε για 3 ώρες. Αν υπάρχει ανάγκη συμπληρώνετε νερό. Όταν πάρει την πρώτη βράση, ρίχνετε τα μπαχαρικά. Όταν μαλακώσει το κρέας το βγάζετε και το κόβετε σε μερίδες. Στη σάλτσα που έχει μείνει ρίχνετε το γιαούρτι (αραιωμένο με λίγο γάλα), το οποίο έχετε ανακατέψει με το κορν φλάουρ. Μόλις πάρει βράση η σάλτσα, τη σουρώνετε και περιχύνετε το κρέας.
Χαμός θα γίνει!