spot_img
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΒλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος…

Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος…

|

Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος…

O κυνηγετικός κόσμος δέχτηκε ευχάριστα το γεγονός, ότι πολιτικοί δηλωμένοι… αντικυνηγοί δεν θα καταφέρουν να μπουν στην Βουλή

Διαβάζοντας κανείς πληθώρα δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο, διαπιστώνει, ότι πχ. η κα. Πιπιλή, η οποία έχει δηλώσει αρκετές φορές την αντίθεσή της με την κυνηγετική δραστηριότητα, μένει εκτός.

Η εν λόγω κυρία μας έχει απασχολήσει αρκετά και στο παρελθόν, μιας και κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να προκαλέσει πλήγμα στο κυνήγι. Προφανώς μέσω αυτών των «πιστεύω» ή με αυτήν την στρατηγική προσέλκυε και ψηφοφόρους.

Απ’ όσο γνωρίζουμε δεν θα μπει στην Βουλή. Αυτό που δεν γνωρίζουμε, είναι αν θα της δοθεί γενικώς κάποια αρμοδιότητα… Κάτι τέτοιο ο Πρωθυπουργός έχει την δυνατότητα να το κάνει, αν και εφόσον το θεωρεί αναγκαίο.

Στην παρούσα φάση κρατάμε αυτό ως δεδομένο, δηλαδή το γεγονός ότι δεν μπαίνει στην Βουλή. Αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος… Υπάρχει όμως και η άλλη. Δεν υπήρξε κανένα δημοσίευμα, τουλάχιστον μέχρι τώρα, που να αναφέρει πόσοι φιλοκυνηγοί υποψήφιοι έμειναν εκτός βουλής. Αν εξετάσουμε σε βάθος το παραπάνω θέμα, ενδεχομένως να καταλήξουμε στο συμπέρασμα, ότι στον συγκεκριμένο τομέα δεν τα πήγαμε και τόσο καλά…

Αρκετοί από τους πολιτικούς που έχουν δηλώσει δημόσια, ότι στέκονται στο πλευρό των κυνηγών και αναγνωρίζουν τον διαχειριστικό ρόλο της κυνηγετικής δραστηριότητας και την προσφορά των ανθρώπων που καταπιάνονται με αυτήν στην κοινωνία, έμειναν εκτός Βουλής.

Στην προκειμένη φάση είναι θετικό το γεγονός, ότι μια δηλωμένη αντικυνηγός έμεινε εκτός, αλλά μην διαμαρτυρόμαστε στο άμεσο μέλλον για τους ελάχιστους εναπομείναντες που αν χρειαστεί θα βάλουν πλάτη για το κυνήγι.

Θα υπάρξει πληθώρα εξελίξεων τις επόμενες μέρες για το εκλογικό αποτέλεσμα. Παρόμοιες εξελίξεις σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα, θα έχουμε και με το κυνήγι. Το πιο δυσάρεστο της όλης υπόθεσης, είναι ότι μπορεί να έμεινε εκτός μια αντικυνηγός, αλλά όλοι εκείνοι που είχαν μια θετική στάση για την κυνηγετική δραστηριότητα, το πιο πιθανό είναι να μην τα καταφέρουν.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποκριτές αντικυνηγοί

Υποκριτές αντικυνηγοί Την επομένη φορά που θα βάλεις αντικουνουπικό ή θα αγοράσεις τομάτες από τον μανάβη της γειτονιάς σου, θυμήσου πόσες ψυχές θυσιάζεις Είστε υποκριτές όλοι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ