spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΤεράστιο αγριογούρουνο διασχίζει διάβαση πεζών - Ο διερχόμενος οδηγός σταματάει αναγκαστικά (βίντεο)

Τεράστιο αγριογούρουνο διασχίζει διάβαση πεζών – Ο διερχόμενος οδηγός σταματάει αναγκαστικά (βίντεο)

|

Σαν να ήξερε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να διασχίσει το δρόμο. Έτσι κινείται αυτό το μεγάλο αγριογούρουνο, αναγκάζοντας τον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει, ενώ διασχίζει τη διάβαση πεζών με απόλυτη ηρεμία. Με ένα μέγεθος που προκαλεί φόβο.

Αυτό το «αγριογούρουνο» αναγκάζει ένα αυτοκίνητο να σταματήσει καθώς περνά από μπροστά του με έναν ήρεμο, ακόμη και προκλητικό τρόπο. Και το κάνει από μια διάβαση πεζών.

Ο μεγάλος κάπρος φαίνεται σαν να ξέρει τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας. Επιλέγει να διασχίσει το δρόμο από τη διάβαση πεζών. Και δεν είναι ο μόνος. Μετά από αυτόν, η συνοδεία αρχίζει με την εμφάνιση ενός κοπαδιού αγριογούρουνων. Το ένα μετά το άλλο, τα αγριογούρουνα ακολουθούν τον αρχηγό και διασχίζουν τη διάβαση.

Το βίντεο έχει καταγραφεί από έναν οδηγό στην πολωνική πόλη Jaworzno. Οι γείτονες της περιοχής σχολίασαν τις εικόνες, διαβεβαιώνοντας ότι είναι σύνηθες οι αγριόχοιροι να διασχίζουν τους δρόμους στην πόλη τους: «Εγκαταλείπουν το δάσος και εισέρχονται στους δρόμους μας», πρόσθεσε μια γυναίκα που ζει δίπλα σε εκείνη τη διάβαση πεζών, σήμερα διάσημη σε μεγάλο μέρος του κόσμου.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φυσίγγια: Μονόδρομος οι αυξήσεις στις τιμές;

Φυσίγγια: Μονόδρομος οι αυξήσεις στις τιμές; Είναι αρκετά δύσκολο να μπορείς να αναλύσεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μια αγορά… Οι τιμές των φυσιγγίων, τα...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ