spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτην έκθεση “Κυνηγεσία 2022” τα σκυλιά θα βρεθούν στο επίκεντρο

Στην έκθεση “Κυνηγεσία 2022” τα σκυλιά θα βρεθούν στο επίκεντρο

|

Σε μία κυνοφιλική “πανδαισία” θα μετατραπεί για τρεις ημέρες ο χώρος του MEC, καθώς οι λάτρεις των κυνηγετικών σκύλων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά εκθέσεις μορφολογίας, επιδείξεις, παρουσιάσεις από εκπαιδευτές, αλλά και τη “δουλειά” κορυφαίων εκτροφέων της χώρας μας.

Όπως συνέβη και σε όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις, έτσι και φέτος, η “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2022” αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους λάτρεις των κυνηγετικών σκύλων, μέσα από τις πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που έχει ετοιμάσει η διοργάνωση.

Την Παρασκευή…

Το απόγευμα της Παρασκευής, 8 Απριλίου, ο Γιάννης Νικολακόπουλος θα μιλήσει για τα πάντα γύρω από το απορτ, ενώ ο Γιάννης Φραγκίδης θα προχωρήσει σε παρουσίαση του γαλλικού Μπρακ. Λίγο αργότερα, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος θα κάνει επίδειξη εκπαιδευόμενων κυνηγετικών σκύλων στην βασική υπακοή.

Το Σάββατο…

Το Σάββατο, 9 Απριλίου, οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν από το πρωί και περιλαμβάνουν: Έκθεση Μορφολογίας και παρουσίαση των πρωταθλητών Πόιντερ – Σέττερ 2021, από τον Όμιλο Πόιντερ – Σέττερ. Ο Π. Παπαδόπουλος θα επαναλάβει το σεμινάριο της προηγούμενης μέρας και ο Γ. Νικολακόπουλος θα αναφερθεί στο απόρτ και το “τυφλό” απόρτ. Στον στίβο 2, ξεχωρίζουν η έκθεση μορφολογίας που διοργανώνει ο Όμιλος Ελληνικού Ιχνηλάτη, και οι παρουσιάσεις του Κούρτσχααρ από τον Α. Καμπούρη και του Ελβετικού Ιχνηλάτη, από τον Γ. Φραγκίδη.

Την Κυριακή…

Την Κυριακή, 10 Απριλίου, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο σεμινάριο του Γ. Νικολακόπουλου που αφορά στην ακινησία στην τουφεκιά και στο ξεπέταγμα.

Και την τελευταία μέρα της έκθεσης οι κυνοφιλικές δραστηριότητες θα ξεκινήσουν από τις 10:00 το πρωί δίνοντας την δυνατότητα σε όσους δεν θα βρεθούν στο MEC τις δύο προηγούμενες μέρες να παρακολουθήσουν τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκθέσεις και παρουσιάσεις που προηγήθηκαν.

Και τα γεράκια…

Και τις τρεις μέρες της έκθεσης, ο Σταύρος Αθανασίου (πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Ιερακοτροφίας) θα κάνει ομιλίες για τα κυνηγετικά γεράκια. Άλλωστε, η ιερακοθηρία μπήκε στη ζωή μας και καλό είναι να γνωρίζουμε όσα περισσότερα γίνεται γι’ αυτήν.

Τα πούλμαν στη διάθεσή σας…

Στο Μ.E.C. θα υπάρχουν πούλμαν που θα μεταφέρουν, δωρεάν, τον κόσμο από την Παιανία στον κόμβο Δουκίσσης Πλακεντίας (Μετρό, Προαστιακός, Αττική οδός) και φυσικά, θα κάνουν και το αντίστροφο δρομολόγιο. Όλα αυτά γίνονται για την όσο το δυνατόν πιο άνετη πρόσβαση του κόσμου στο M.E.C..

Παράλληλα, κι επειδή ζούμε σε χαλεπούς καιρούς, η διοργάνωση αποφάσισε και φέτος να επιδοτήσει τα πούλμαν που θα φέρουν στην έκθεση επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας.

Η επιδότηση αυτή θα είναι 100 ευρώ και θα δοθεί στους Κυνηγετικούς Συλλόγους που θα διοργανώσουν εκδρομές μελών τους στο M.E.C. της Παιανίας (πούλμαν 50 θέσεων).

Φροντίσαμε για το που θα μείνετε…

Η διοργάνωση της “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ 2022” έχει φροντίσει και για τη διαμονή των συνεργατών και επισκεπτών της έκθεσης, οι οποίοι ταξιδεύουν από την επαρχία. Τα ξενοδοχεία, στα οποία η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές, είναι τα εξής:

  1. Elizabeth

Αρκαδίας 46, 15342, Αθήνα

Τηλ. κρατήσεων: 2107774379

e-mail: [email protected]

Τιμές: Δίκλινο: Από 60€ στα 55€, Τρίκλινο: Από 75€ στα 65€, Τετράκλινο: Από 100€ στα 80€

  1. Acropol

Λεωφ. Πεντέλης 71, 15233, Χαλάνδρι

Τηλ. κρατήσεων: 2106826650

email: [email protected]

Τιμές: Moνόκλινο: Από 60€ στα 55€ + πρωινό, Δίκλινο: Από 68€ στα 62€ + πρωινό, Tρίκλινο: Από 78€ στα 72€ + πρωινό

  1. President

Λεωφ. Κηφισίας 43, 11523, Αθήνα

Τηλ. κρατήσεων: 210-6989000

e-mail: [email protected]

  1. Holiday Inn

40,2 χλμ Αττικής Οδού μεταξύ των εξόδων 17&18, Παιανία, 19002, Αθήνα

Τηλ. κρατήσεων: 2107278100

e-mail: [email protected]

Τιμές: Moνόκλινο: Aπό 140€ στα 100€, Δίκλινο: Από 165€ στα 120€

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν τους φόρους 13,57% καθώς και Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε μπουφέ. Φόρος Διαμονής: € 3/δωμάτιο/ημέρα δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία έκθεση με σεβασμό στο κυνήγι

Μία έκθεση με σεβασμό στο κυνήγι Μία έκθεση για το κυνήγι, είναι πάνω και πέρα από όλα, ένα σημαντικό κομμάτι της δημόσιας εικόνας και προβολής...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ