spot_img
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣε πολύ κρίσιμη κατάσταση η 39χρονη που δαγκώθηκε από οχιά - Χτύπησε...

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση η 39χρονη που δαγκώθηκε από οχιά – Χτύπησε το κεντρικό νευρικό της σύστημα

|

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση η 39χρονη που δαγκώθηκε από οχιά – Χτύπησε το κεντρικό νευρικό της σύστημα

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Α’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπανικολάου η 39χρονη ερπετολόγος, την οποία δάγκωσε οχιά σε σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Η 39χρονη εθελόντρια ερπετολόγος έπαθε αναφυλακτικό σοκ από το δάγκωμα της οχιάς, το οποίο μάλιστα σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, χτύπησε το κεντρικό νευρικό της σύστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στις 17.30, όταν ο επιστάτης του 30ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, εντόπισε ένα φίδι μέσα στο ισόγειο του σχολείου. Άμεσα ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου και έγινε κλήση στην πυροσβεστική, η οποία με τη σειρά της έδωσε το τηλέφωνο δύο ερπετολόγων και στο σημείο έφτασε πρώτη η 39χρονη εθελόντρια της οργάνωσης «Δράση για την Άγρια Ζωή».

Όταν η εθελόντρια έφτασε στο σχολείο το φίδι ήταν στον αύλειο χώρο και φαίνεται πως τη δάγκωσε όταν το έπιασε για να το βάλει μέσα στο κλουβί – τσάντα μεταφοράς. Η γυναίκα φέρεται πως υπέστη αναφυλακτικό σοκ και η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία για αυτό κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωση της από τους διασώστες που έφτασαν επί τόπου και στη συνέχεια τη μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπανικολάου που εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που ήταν κοντά στο συμβάν, η 39χρονη φέρεται ότι δεν είχε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Η γυναίκα φαίνεται ότι πήγε να πιάσει το φίδι, φορώντας μόνο ένα γάντι.

Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό έως την Τρίτη προκειμένου να κοπούν τα χόρτα περιμετρικά του σχολικού συγκροτήματος και να γίνει απολύμανση με ειδική σκόνη για τα φίδια.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημέρα γυναίκας, μητέρας και κτηνοτρόφου – «Δεν το άλλαζα με όλα τα λεφτά του κόσμου»

Ημέρα γυναίκας, μητέρας και κτηνοτρόφου - «Δεν το άλλαζα με όλα τα λεφτά του κόσμου» Η 27χρονη Ειρήνη Μαυρίδου, κτηνοτρόφος και μητέρα τριών παιδιών εξηγεί...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ