spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠίθηκος «κατακρεούργησε» 10χρονο αγόρι στην Ινδία

Πίθηκος «κατακρεούργησε» 10χρονο αγόρι στην Ινδία

|

Πίθηκος «κατακρεούργησε» 10χρονο αγόρι στην Ινδία – Μακάβρια επίθεση από «διαβόητη συμμορία»

Μια «διαβόητη συμμορία» πιθήκων σκότωσε το αγόρι καθώς έπαιζε με τους φίλους του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά την άφιξη

Ένα 10χρονο αγόρι σκοτώθηκε ανελέητα από ένα πίθηκο αφού του έβγαλε τα έντερα σε μια επίθεση που έλαβε χώρα κοντά σε ναό στην Ινδία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αγόρι, το οποίο αναγνωρίστηκε ως Dipak Thakor, σκοτώθηκε από μια “διαβόητη συμμορία” πιθήκων, ενώ αυτός και οι φίλοι του έπαιζαν κοντά σε ένα ναό στο Salki, ένα μικρό χωριό στο δυτικό κρατίδιο Gujarat, την Τρίτη.

Ο ίδιος και οι φίλοι του δέχθηκαν επίθεση και ένας πίθηκος κατάφερε να χώσει τα νύχια του μέσα του, πριν τον σκοτώσει.

Αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τραγικό τρόπο απεβίωσε πριν οι γιατροί προλάβουν να τον περιθάλψουν.

«Το έντερό του ξεριζώθηκε κατά την επίθεση. Έτρεξε στο σπίτι του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον διαπίστωσαν νεκρό κατά την άφιξή του», δήλωσε αξιωματούχος στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η τρίτη επίθεση της συμμορίας των πιθήκων σε μια εβδομάδα

Ο αξιωματούχος πρόσθεσε ότι αυτή ήταν η τρίτη επίθεση της συμμορίας των πιθήκων μόνο αυτή την εβδομάδα.

Ο δασικός υπάλληλος Vishal Chaudhary δήλωσε ότι ο ίδιος και η ομάδα του προσπαθούν εδώ και καιρό να πιάσουν τα ζώα-δολοφόνους.

Πρόκειται για τους πιθήκους langurs, οι οποίοι δεν είναι συνήθως επιθετικοί όμως ομάδες αρσενικών μπορούν να να γίνουν επιθετικοί, καθώς η ατομική κυριαρχία επιτυγχάνεται μέσω της επιθετικότητας και της επιτυχίας στο ζευγάρωμα.

Υπάρχει μια μεγάλη ομάδα πιθήκων στο χωριό, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων ενήλικων φυλλοφάγων πιθήκων που έχουν εμπλακεί σε επιθέσεις την τελευταία εβδομάδα. Δύο από αυτούς έχουν διασωθεί. Γίνονται προσπάθειες για να εγκλωβιστεί άλλος ένας.

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ινδία: Λιοντάρι κατασπάραξε άνδρα που μπήκε στο κλουβί για σέλφι

Ινδία: Λιοντάρι κατασπάραξε άνδρα που μπήκε στο κλουβί για σέλφι Ο 38χρονος -που πιθανόν ήταν μεθυσμένος- σκαρφάλωσε φράχτη 7.5 μέτρων και μπήκε μέσα στον χώρο...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ