spot_img
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΠαχνιδιάρης γορίλας φτιάχνει χιονόμπαλα σε ζωλογικό κήπο - Βίντεο

Παχνιδιάρης γορίλας φτιάχνει χιονόμπαλα σε ζωλογικό κήπο – Βίντεο

|

Ιρλανδία: Παιχνιδιάρης γορίλας φτιάχνει χιονόμπαλα

Ένας γορίλας εκμεταλλεύτηκε την πρόσφατη χιονόπτωση στην Ιρλανδία και έδειξε την παιχνιδιάρικη πλευρά του, αφού ο ζωολογικός κήπος του Μπέλφαστ έκλεισε τις πύλες του λόγω των καιρικών συνθηκών.

Καθώς το χιόνι και ο πάγος σκεπάζουν τμήματα της Βόρειας Ιρλανδίας, με πολλά σχολεία και δρόμους κλειστούς σε όλη την περιοχή, ο ζωολογικός κήπος του Μπέλφαστ ανακοίνωσε στις 16 Ιανουαρίου ότι θα παραμείνει κλειστός μέχρι να βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες.

Ο ζωολογικός κήπος ανέβασε μια ανάρτηση, μαζί με ένα βίντεο του γορίλα, στη σελίδα του στο Facebook, η οποία αναφέρει “Ο ζωολογικός κήπος του Μπέλφαστ είναι κλειστός σήμερα λόγω του χειμωνιάτικου καιρού. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση μπορεί να προκαλέσει αυτό.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ένα γορίλας, ονόματι Γκούγκας, ανέλαβε να εξερευνήσει το στρώμα χιονιού που είχε καλύψει το έδαφος του ζωολογικού κήπου, φτιάχνοντας με μεγάλη λεπτομέρεια χιονόμπαλες.

Ο Gugas βιντεοσκοπήθηκε από έναν φύλακα του ζωολογικού κήπου την Τρίτη, ο οποίος κατέγραψε το στιγμιότυπο.

Στα πλάνα ο Gugas φαίνεται να στέκεται στα πόδια του σε σκυφτή στάση, προσέχοντας να μην ακουμπήσει τον πισινό του στο κρύο έδαφος.

Χρησιμοποιώντας το δεξί του χέρι, ο γορίλας μαζεύει στρατηγικά το χιόνι προς το μέρος του, καθώς επικεντρώνεται στο να φτιάξει μια χιονόμπαλα, ενώ αξιοποιεί το αριστερό του ως βάση.

Το περιστατικό έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Gugas να αποκτά απροσδόκητη φήμη.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γορίλας σε ρόλο Spiderman: Έφτασε μια ανάσα από τα μπαλκόνια κτηρίου – Βίντεο

Γορίλας σε ρόλο Spiderman: Έφτασε μια ανάσα από τα μπαλκόνια κτηρίου Κάτοικοι της πόλης Σαογκουάν στην Κίνα, έγιναν μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού στις αρχές Δεκεμβρίου Ένας τεράστιος γορίλας βρέθηκε να σκαρφαλώνει...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ