spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΗΠΑ: Τεράστια μαύρη αρκούδα πετάγεται από τον κάδο στο σχολείο και τρομοκρατεί...

ΗΠΑ: Τεράστια μαύρη αρκούδα πετάγεται από τον κάδο στο σχολείο και τρομοκρατεί τον δάσκαλο – Βίντεο

|

ΗΠΑ: Τεράστια μαύρη αρκούδα πετάγεται από τον κάδο στο σχολείο και τρομοκρατεί τον δάσκαλο

Ένας διευθυντής σχολείου έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με μια τεράστια μαύρη αρκούδα που κρύβεται σε έναν κάδο

Τα πλάνα παρακολούθησης δείχνουν τη στιγμή που ένας διευθυντής δημοτικού σχολείου στις ΗΠΑ, στη Δυτική Βιρτζίνια, τρέχει τρομοκρατημένος αφού απελευθέρωσε μια μαύρη αρκούδα που ήταν κλειδωμένη σε έναν κάδο σχολείου.

Καθώς ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Zela, Τζέιμς Μαρς, ξεκλείδωνε τον κάδο τη Δευτέρα, η τεράστια αρκούδα άρχισε να σπρώχνει το καπάκι.

Το θηρίο εμφανίστηκε γρυλίζοντας και άρχισε να βρυχάται, αναγκάζοντας τον δάσκαλο από τη Δυτική Βιρτζίνια να τρέξει μακριά φοβισμένος. Έπειτα η αρκούδα πήδηξε έξω και έφυγε τρέχοντας.

Η συνάντησή τους καταγράφηκε από κάμερα του σχολικού κυκλώματος ασφαλείας και έκτοτε έχει κοινοποιηθεί ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ο κ. Μάρς,  58 ετών, παραδέχτηκε ότι εξεπλάγη όταν ανακάλυψε ότι η αρκούδα είχε καταφέρει με κάποιο τρόπο να μπει μέσα στον κάδο το Σαββατοκύριακο, ακόμη και αφού το σχολείο τοποθέτησε μια κλειδαριά.

Μιλώντας την Τρίτη είπε: «Αυτό θα ξυπνήσει έναν άνθρωπο. «Ήταν 7:15 π.μ., αν δεν είσαι ήδη ξύπνιος θα σε ξυπνήσει. «Έμοιαζε σαν να φοβόταν κι εκείνη, όσο φοβισμένος κι αν ήμουν εγώ, μπορεί να μην επέστρεφε».

Το σχολείο στην κομητεία Νίκολας, περίπου 70 μίλια ανατολικά της πρωτεύουσας της πολιτείας Τσάρλεστον, τοποθέτησε την κλειδαριά στον κάδο την περασμένη εβδομάδα, αφού παρατήρησε μερικές σκισμένες σακούλες κάδου από έξω.

«Ήταν τόσο μεγάλη, που μπόρεσε να τραβήξει αυτή τη μπάρα κλειδαριάς«, είπε. Eπιβεβαίωσε ότι η αρκούδα είχε λυγίσει τη μεταλλική ράβδο αρκετά.

Μετά τη συνάντηση, το Τμήμα Φυσικών Πόρων της Δυτικής Βιρτζίνια έσπευσε και έκανε τροποποιήσεις στην κλειδαριά. «Θα δούμε πώς θα γίνει», είπε ο κ. Marsh. «Δεν επέστρεψε χθες το βράδυ».

«Έδειξα (το βίντεο) στους μαθητές μου την ώρα του μεσημεριανού γεύματος, το βάλαμε στη μεγάλη τηλεόραση και το παρακολούθησαν και απλώς γελούσαν, γελούσαν και γελούσαν», είπε ο κ. Μαρς. «Λατρεύω την άγρια ​​ζωή, αγαπώ τα ζώα, αλλά θα προτιμούσα να μην είναι τόσο κοντά», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΗΠΑ: Αρκούδα επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα – Οι αρχές θανάτωσαν το ζώο

ΗΠΑ: Αρκούδα επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα - Οι αρχές θανάτωσαν το ζώο Γυναίκα από την Πενσυλβάνια είδε μια αρκούδα να πηδάει έναν φράχτη προτού...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ