spot_img
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΑγριογούρουνα πήγαν στο πανηγύρι του Αμπράντες - Βίντεο

Αγριογούρουνα πήγαν στο πανηγύρι του Αμπράντες – Βίντεο

|

Αγριογούρουνα πήγαν στο πανηγύρι του Αμπράντες

Δύο αγριογούρουνα παρευρέθηκαν ανάμεσα στο κόσμο κατά την διεξαγωγή ενός πανηγυριού

Αυτά τα αγριογούρουνα δεν ήθελαν να χάσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Casais de Revelhos, μια γειτονιά στην πορτογαλική πόλη Abrantes, που ανήκει στην περιοχή Santarem, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι συγκεντρωμένοι εκεί έμειναν έκπληκτοι από την παρουσία δύο γουρουνιών στον χώρο του πάρτι.

Τα ζώα ανακατεύονταν με τους ανθρώπους χωρίς να δείχνουν κανέναν φόβο για τους ανθρώπους. Τα δύο γουρούνια κινούνταν σε ολόκληρο τον εκθεσιακό χώρο, τόσο στην πίστα όσο και ανάμεσα στα τραπέζια, χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει πρόσκληση.

Ίσως να τους άρεσε η μουσική και προσέλκυσαν το χώρο. Ωστόσο, αυτό που ήθελαν ήταν να φάνε και να διασκεδάσουν δωρεάν. Όπως κι έγινε…

Υπενθυμίζουμε ωστόσο, ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τροφοδοτείται η άγρια ​​ζωή. Αυτό που φαίνεται στις εικόνες, παιδιά να προσφέρουν φαγητό σε γουρούνια, είναι πραγματικά απερίσκεπτο, καθώς είναι άγρια ​​ζώα που συχνά μεταφέρουν ασθένειες και αντιδρούν με απρόβλεπτο τρόπο.

Πληροφορίες από Clubcaza

Δείτε επίσης: Κοπάδι αγριογούρουνων ανεβαίνει ψηλές σκάλες σε κέντρο πόλης

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγριoγούρουνα: Μείωση στα σημεία εντατικής θήρας

Αγριoγούρουνα: Μείωση στα σημεία εντατικής θήρας Το κυνήγι ως ο ακρογωνιαίος λίθος αντιστάθμισης στο πρόβλημα των αγριόχοιρων Η κυνηγετική περίοδος που μεσολάβησε υπήρξε για ακόμη μια...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ