spot_img
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠένθος στον Κυνηγετικό Σύλλογο Δυτικής Ευρυτανίας...

Πένθος στον Κυνηγετικό Σύλλογο Δυτικής Ευρυτανίας…

|

 

Διαβάστε τη συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δυτικής Ευρυτανίας:

«Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δυτικής Ευρυτανίας θρηνεί τον χαμό του εν ενεργεία αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Γεωργίου Μάκκα. Ο Γεώργιος Μάκκας αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου μας ενώ κατείχε διάφορες θέσεις ευθύνης με κορυφαία αυτή του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.

Άνθρωπος με αρχές και αξίες, πατέρας τριών παιδιών και με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του και το κυνήγι, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό που όμως δεν τον εμπόδιζαν να ασχολείται με τη Διοίκηση του Συλλόγου. Πνεύμα ανήσυχο, ενωτικός και με άποψη αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό καταρχήν στην οικογένειά του και μετά στο Σύλλογο και την κοινωνία των Αγράφων. Το Διοικητικό Συμβούλιο που συνήλθε άμεσα στο άκουσμα του θανάτου του αντιπροέδρου μας, αποφάσισε την αποστολή στεφανιού εκ μέρους του Συλλόγου ενώ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στη σύζυγο και στα παιδιά του.

Δυστυχώς λόγω του κορονοϊού δεν θα μπορέσουμε να παρασταθούμε στην κηδεία του αγαπημένου μας Γιώργου όμως η σκέψη μας και η αγάπη μας είναι κοντά στους αγαπημένους του ανθρώπους. Φίλε Γιώργο, θα σε θυμόμαστε πάντα για το θάρρος της γνώμης σου, την προσφορά σου και την αγάπη σου στο κυνήγι.

Θα μας λείψεις…»

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Γεωγαλής Βασίλειος Μπισμπίκης

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυστραλία: Έφηβος ψαράς έπιασε ψάρι αξίας 930.000 ευρώ

Αυστραλία: Έφηβος ψαράς έπιασε ψάρι αξίας 930.000 ευρώ Ένας 19χρονος έκανε την ψαριά της ζωής του, βγάζοντας μια γιγαντόπερκα με ετικέτα αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων στον...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ