spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠάνω από όλα το ΚΥΝΗΓΙ!

Πάνω από όλα το ΚΥΝΗΓΙ!

|

 

Δοκιμασία περνούν οι κυνηγοί μετά την άδικη απαγόρευση μετακίνησης που επέβαλε η κυβέρνηση και αφορά στα μέτρα για τον COVID 19. Η κοινή λογική είναι αυτή που δεν αφήνει να γίνει κατανοητό γιατί έγινε αυτό. Μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει πολλά αλλά τίποτα τεκμηριωμένο. Επίρριψη ευθυνών σε άλλους δια στόματος υπευθύνων και τίποτα περισσότερο.

Η αντίδραση του κυνηγετικής οικογένειας τεράστια αλλά καμία ανταπόκριση από πλευράς κυβέρνησης. Ποτέ δεν καταθέσαμε τα όπλα, το θέμα κυνήγι εξακολουθεί μετά από αρκετές ημέρες να βρίσκεται στις πρώτες ειδήσεις και να αποτελεί αγκάθι για τους κυβερνώντες. Όλοι μαζί δώσαμε την μάχη για να το επιτύχουμε αυτό, ο κάθε ένας με τον τρόπο του.

Υπήρξαν μικρές εξαιρέσεις από μερικούς που προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρωγμές στην οικογένεια των κυνηγών. Άτομα που σχεδόν πάντα και με μεγάλη ευκολία βγαίνουν να κατηγορήσουν τους πάντες γιατί έτσι νομίζουν ότι αποποιούνται τις δικές τους ευθύνες. Πάνω από όλα το κυνήγι. Κανείς δεν περισσεύει. Τέτοιες στιγμές η ενότητα είναι το σημαντικότερο όπλο. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ Κανονικά το κυνήγι τον Σεπτέμβρη, λέει η Θήρα - Αμφισβητεί η ΕΕ ότι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ