spot_img
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟΚΑΔΕ προς ΠΦΠΟ: Ή ανασκευάζετε ή τον λόγο έχουν τα δικαστήρια!

ΟΚΑΔΕ προς ΠΦΠΟ: Ή ανασκευάζετε ή τον λόγο έχουν τα δικαστήρια!

|

 

Eξώδικο προς τη Π.Φ.Π.Ο. έστειλε χτες ο ΟΚΑΔΕ, ζητώντας ν’ ανασκευάσει τις «ψευδείς και συκοφαντικές» κατηγορίες που έχει εκτοξεύσει κατά κυνόφιλων και κυνηγών.  

Με αφορμή την τηλεδιάσκεψη για τα ζώα συντροφιάς που είχε προσκαλέσει η Περιφέρεια Αττικής, εκπρόσωπος της Π.Φ.Π.Ο., με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είχε επιτεθεί κατά κυνηγών και κυνόφιλων με απρεπή σχόλια και χαρακτηρισμούς.

«Η ανοχή στο δικαίωμα έκφρασης αντίθετης άποψης, ακόμη και αν σας βρίσκει σφόδρα αντίθετους, συνάδει άρρηκτα με την δημοκρατία και την κυνοφιλία», αναφέρει στο εξώδικό του ο ΟΚΑΔΕ.

Με το εξώδικό του ο ΟΚΑΔΕ καλεί την Π.Φ.Π.Ο. ν’ ανακαλέσει ρητώς, ή να καταθέσει τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς ότι «υφίσταται διαχρονική διαπλοκή ανάμεσα στον Όμιλο και στους κυνηγούς μέλη του, με την εκάστοτε πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων και να κατονομάσει αυτούς οι οποίοι διαπλέκονται».

Σε διαφορετική περίπτωση, ο ΟΚΑΔΕ κάνει γνωστό, μέσω του εξωδίκου του, ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη κατά της Π.Φ.Π.Ο.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυστραλία: Έφηβος ψαράς έπιασε ψάρι αξίας 930.000 ευρώ

Αυστραλία: Έφηβος ψαράς έπιασε ψάρι αξίας 930.000 ευρώ Ένας 19χρονος έκανε την ψαριά της ζωής του, βγάζοντας μια γιγαντόπερκα με ετικέτα αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων στον...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ