spot_img
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι Λομβαρδοί Kυνηγοί "φωνάζουν" για την μείωση της διάρκειας της κυνηγετικής περιόδου!...

Οι Λομβαρδοί Kυνηγοί “φωνάζουν” για την μείωση της διάρκειας της κυνηγετικής περιόδου! (vid +pics)

|

Ακόμα μία πορεία διαμαρτυρίας από Ευρωπαίους κυνηγούς!

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, αυτή την ώρα εκτυλίσσεται πορεία διαμαρτυρίας από Λομβαρδούς κυνηγούς, λόγω της πρόσφατης απόφασης της Ιταλικής κυβέρνησης να μειώσει την διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου στην Λομβαρδία!

Οι πολλαπλές πορείες σε όλη την Ευρώπη καταδεικνύουν την αφύπνιση και τον θυμό που υπάρχει στις τάξεις των κυνηγών και των ανθρώπων της υπαίθρου. Να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν και άλλες πορείες διαμαρτυρίες σε άλλες χώρες, όπως στην Γαλλία όπου αρκετοί άνθρωποι του κυνηγίου διαδήλωσαν κατά της απαγόρευσης διάφορων μεθόδων κυνηγίου, ύστερα από πιέσεις περιβαντολλογικών ομάδων, καθώς και στην Ισπανία. Στην ιβηρική χώρα οι επιθέσεις των λύκων σε κτηνοτροφικά ζώα έχουν “αποδεκατίσει” αρκετές κτηνοτροφικές μονάδες, με αποτέλεσμα κτηνοτρόφοι – αρκετοί εξαυτών είναι και κυνηγοί – να κατέβουν στους δρόμους και να φωνάξουν για την απαξίωση που εισπράτουν από την Ισπανική πολιτεία, η οποία δείχνει να αδιαφορεί για το συγκεκριμένο πρόβλημα, διατηρώντας το καθεστώς προστασίας των λύκων, παρά τις αρκετές ενδείξεις της αύξησης του πληθυσμού τους.

Οι ίβηρες κτηνοτρόφοι, αιτούνται την άμεση ενεργοποίηση της θήρας του λύκου και την διαχείριση του πληθυσμού τους, για να μπορέσει να περιοριστεί και ο αριθμός των επιθέσεων των λύκων που μαστίζουν την επαρχία της Ισπανίας.

 

Διαβάστε επίσης:

> Ο Θυμός Των Κυνηγών Επεκτείνεται Και Εκτός Γαλλίας

diamartyria\-kinigon

> Ισπανία: Η Αστυνομία Αποτρέπει Διαδήλωση Κτηνοτρόφων Κατά Της Προστασίας Του Λύκου! (Vid)

diamartyria\-ktinotrofon\-gia\-lyko\-ispania

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Grisport γνωρίζει ότι ένα καλό μποτάκι δεν είναι απαραίτητο μόνο την κυνηγετική περίοδο…

Grisport: Το καλό μποτάκι είναι πάντα απαραίτητο! Όσοι κινούνται στην ύπαιθρο είναι σε θέση να αντιληφθούν πόσο σημαντικό είναι το κεφάλαιο «μποτάκι» στην καθημερινότητά τους,...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ