spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΝέα επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τουρίστες στη χαράδρα του Βίκου

Νέα επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τουρίστες στη χαράδρα του Βίκου

|

 

Προ διημέρου χρειάστηκε να κινητοποιηθούν δύο ομάδες της ΕΜΑΚ για να διασώσουν 81χρονο τουρίστα ο οποίος τραυματίστηκε κάνοντας πεζοπορία στο Φαράγγι του Βίκου.

Τα συμβάντα με τουρίστες που κινούνται κατά μόνας, χωρίς οδηγούς και χωρίς την απαραίτητη γνώση με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν προβλήματα, γίνονται όλο και πιο συχνά, γεγονός που πρέπει να προβληματίσει τις αρμόδιες αρχές και να αποτελέσει την αφορμή ώστε να τεθούν κανόνες.

Από το απόγευμα είναι σε εξέλιξη νέα επιχείρηση της ΕΜΑΚ, προκειμένου να εντοπίσει και να διασώσει δύο άλλους τουρίστες νεαρής ηλικίας.

Οι δύο νεαροί βρίσκονται στο φαράγγι, κοντά στην Οξυά και δήλωσαν εξαντλημένοι και αδύναμοι να ολοκληρώσουν την διαδρομή.

Κάλεσαν στο 112 όπου μάλιστα ζήτησαν ελικόπτερο για να τους παραλάβει και να τους μεταφέρει σε βατό σημείο. Ελικόπτερο δεν υπήρχε διαθέσιμο με αποτέλεσμα να έχει κινηθεί ομάδα της ΕΜΑΚ για την μεταφορά τους.

 

Πηγή: Epiruspost

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ Κανονικά το κυνήγι τον Σεπτέμβρη, λέει η Θήρα - Αμφισβητεί η ΕΕ ότι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ