spot_img
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΝέα επίθεση αρκούδας: Tραυμάτισε σοβαρά κτηνοτρόφο στη Φθιώτιδα!

Νέα επίθεση αρκούδας: Tραυμάτισε σοβαρά κτηνοτρόφο στη Φθιώτιδα!

Σοβαρά τραυματισμένος στο πρόσωπο με εμφανή τα ίχνη της επίθεσης του άγριου ζώου

|

Νέα επίθεση αρκούδας: Tραυμάτισε σοβαρά κτηνοτρόφο στη Φθιώτιδα!

Ο άτυχος 55χρονος κτηνοτρόφος είχε προχωρήσει στο δάσος πάνω από το Μαυρίλο αναζητώντας μία αγελάδα από το κοπάδι του όταν δέχτηκε την επίθεση του άγριου ζώου

Σοβαρά τραυματισμένος στο πρόσωπο με εμφανή τα ίχνη της επίθεσης του άγριου ζώου ο 55χρονος Γ. Μ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρπενησίου, σύμφωνα με το lamiafm1.

Από τα τραύματα που είχε στο πρόσωπο και από τον τρόμο μετά την επίθεση δεν μπορούσε να μιλήσει .Οι γιατροί όμως εκτίμησαν ότι πρόκειται για χτυπήματα από τα νύχια αρκούδας.

Όλα έγιναν στη δασική περιοχή πάνω από την τοπική κοινότητα του Μαυριλου κοντά στους Αγίους Αποστόλους  στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί ο 55χρονος και όπου μάλιστα διαμένει τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η σύζυγός του κι άλλοι κυνηγοί που βρισκόντουσαν στην περιοχή φρόντισαν για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα.

Γύρω στις 9:00 το βράδυ ενημερώθηκε η αστυνομία και στη συνέχεια υγειονομικές υπηρεσίες προκειμένου να μεταφερθεί το ταχύτερο δυνατό στο Καρπενήσι στο νοσοκομείο του οποίου του προσφέρονται και αυτή την ώρα οι ιατρικές φροντίδες.

Στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας ιδιαίτερα στον ορεινό όγκο κάτω από το Βελούχι έχουν εμφανιστεί λύκοι και αγριογούρουνα αλλά δεν είχε γίνει λόγος τελευταία για αρκούδες.

Η δεύτερη επίθεση μέσα σε ένα μήνα 

Υπενθυμίζεται ότι μια ακόμα επίθεση αρκούδας σημειώθηκε στα τέλη Αυγούστου του τρέχοντος έτους σε έναν 67χρονο άνδρα που από θαύμα βρίσκεται στη ζωή.

Αποτέλεσμα αυτή της απρόσμενης συνάντησης ήταν η αρκούδα να επιτεθεί στον 67χρονο προκαλώντας του κατάγματα στο αριστερό πόδι και χέρι ενώ δέχτηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα ρήμαξε μελίσσια κοντά στην Ελασσόνα

Αρκούδα ρήμαξε μελίσσια κοντά στην Ελασσόνα Νέο περιστατικό με καταστροφές σε τέσσερα μελίσσια από αρκούδα, η οποία όπως φαίνεται αναζητούσε τροφή, καταγράφεται στην περιοχή της...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ