spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΜαύρη αρκούδα προκάλεσε χάος στο Walt Disney World στην Φλόριντα - Έκλεισε...

Μαύρη αρκούδα προκάλεσε χάος στο Walt Disney World στην Φλόριντα – Έκλεισε το μισό θεματικό πάρκο

|

Μαύρη αρκούδα προκάλεσε χάος στο Walt Disney World στη Φλόριντα – Έκλεισε το μισό θεματικό πάρκο

Ο εντοπισμός μιας μαύρης αρκούδας προκάλεσε χάος στο Magic Kingdom του Walt Disney World της Φλόριντα τη Δευτέρα, οδηγώντας στο κλείσιμο περισσότερων από 10 διαδρομών και του μισού πάρκου, καθώς οι αρχές εργάζονται για την ασφάλεια της περιοχής

Προσωπικό από την Επιτροπή Διατήρησης Ψαριών και Άγριας Ζωής της Φλόριντα (FWC) αναπτύχθηκε για να συλλάβει την ενήλικη θηλυκή αρκούδα.

Η FWC είπε ότι οι βιολόγοι της, το προσωπικό από το πρόγραμμα διαχείρισης αρκούδων και οι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου συνεργάστηκαν για να μεταφέρουν την αρκούδα με ασφάλεια.

Το πρακτορείο ανέφερε: «Το προσωπικό συνέλαβε το ζώο και μεταφέρει την αρκούδα έξω από το πάρκο σε μια περιοχή μέσα ή γύρω από τον Εθνικό Δρυμό Ocala».

Σε ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Προστασίας Αλιείας και Άγριας Ζωής της Φλόριντα (FWC) δήλωσε ότι έλαβε γνώση μιας μαύρης αρκούδας που αναφέρθηκε σε ένα δέντρο στην ιδιοκτησία της Walt Disney World στο Magic Kingdom. Οι αξιωματούχοι πρόσθεσαν: “Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι καλύτερο για τις αρκούδες να τους δίνεται χώρος και να μετακινούνται μόνες τους, αλλά δεδομένης αυτής της κατάστασης, το προσωπικό εργάζεται για τη σύλληψη και τη μετεγκατάσταση της αρκούδας”.

Η Disney έχει ένα εξαντλητικό πρόγραμμα ελέγχου των ζώων, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται καταστάσεις με την τοπική άγρια ​​ζωή – καθώς φίδια και άλλα πλάσματα εντοπίζονται συχνά στο θέρετρο.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox 35 είχε προηγηθεί το προσωρινό κλείσιμο περίπου 15 αξιοθέατων, μεταξύ των οποίων τα θεματικά πάρκα «Ο Στοιχειωμένος Πύργος» και «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Δεν θα ήταν η πρώτη παρατήρηση φυσικής άγριας ζωής της Φλόριντας στις εγκαταστάσεις του πάρκου. Έχουν εντοπιστεί αλιγάτορες κοντά στο βουνό Splash και σε πάγκους τουαλέτας, σύμφωνα με το ιστολόγιο WDWMagic.com , και σκίουροι είχαν προηγουμένως προκαλέσει όλεθρο στις βόλτες με καρουζέλ.

Το πάρκο ψυχαγωγίας Disney World στο Ορλάντο καταλαμβάνει έκταση σχεδόν 110.000 στρεμμάτων και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στη Φλόριντα.

Το Magic Kingdom είναι ένα τεράστιο πάρκο που μπορεί να φιλοξενήσει χιλιάδες ανθρώπους ταυτόχρονα και που διαθέτει δεκάδες βόλτες και αξιοθέατα
Το Magic Kingdom είναι ένα τεράστιο πάρκο που μπορεί να φιλοξενήσει χιλιάδες ανθρώπους ταυτόχρονα και που διαθέτει δεκάδες βόλτες και αξιοθέατα

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κροκόδειλος πήρε έναν υπνάκο στους τροχούς πολεμικού αεροσκάφους – Βίντεο

Ένας κροκόδειλος αποφάσισε να πάρει τον ύπνο του μπροστά από τους τροχούς πολεμικού αεροσκάφους Ένας τεράστιος κροκόδειλος φάνηκε να αποκοιμιέται στις ρόδες ενός αεροπλάνου και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ