spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚαλαμάτα: Σύλληψη λαθροθήρα που έστηνε θηλιές για αγριογούρουνα

Καλαμάτα: Σύλληψη λαθροθήρα που έστηνε θηλιές για αγριογούρουνα

|

Καλαμάτα: Σύλληψη λαθροθήρα που έστηνε θηλιές για αγριογούρουνα

Σε ανακοίνωσή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας έκανε γνωστό ότι εντοπίστηκε άνδρας που τοποθετούσε συρμάτινες θηλιές ώστε να παγιδεύσει αγριογούρουνα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, υπήρξαν ανώνυμες καταγγελίες και οι θηροφύλακες παρακολούθησαν το σημείο στην περιοχή  Αγίου Ιωάννη Καρβούνη και κατέστρεψαν τις θηλιές, ενώ ο δράστης παραδέχθηκε τις πράξεις του και ακολουθήθηκαν οι νόμιμε διαδικασίες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

«Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 06:30,μετά από πολλές ανώνυμες καταγγελίες που δεχθήκαμε οι θηροφύλακες του συλλόγου μΑς μαζί με τους Oμοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Πύλου, Μελιγαλά και Καλαμάτας, εντόπισαν στην Περιοχή του Αγίου Ιωάννη Καρβούνι 3 συρμάτινες θηλιές κατάλληλες για την θήρα τού αγριόχοιρου.

Αφού καταστράφηκαν, ακολούθησε ολιγόωρη παρακολούθηση των θηλιών. Έπειτα από λίγη ώρα στο σημείο βρέθηκε ο αυτουργός ο οποίος παραδέχθηκε τις πράξεις του και ακολούθησαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες»

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψαχνά: Συνελήφθη άνδρας για παράνομη θήρα

Ψαχνά: Συνελήφθη άνδρας για παράνομη θήρα μετά από καταδίωξη Έλεγχο διενεργούσε το βράδυ της Παρασκευή 15 Μαρτίου, η υπηρεσία της θηροφυλακής Ψαχνών όταν από υπάλληλο...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ