spot_img
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ τρομακτική στιγμή που ένας ιπποπόταμος επιτίθεται σε φύλακα ζωολογικού κήπου -...

Η τρομακτική στιγμή που ένας ιπποπόταμος επιτίθεται σε φύλακα ζωολογικού κήπου – Βίντεο

|

Η τρομακτική στιγμή που ένας ιπποπόταμος επιτίθεται σε φύλακα ζωολογικού κήπου

Τρομακτικά πλάνα δείχνουν τον φύλακα του ζωολογικού κήπου να γλιστρά καθώς ο ιπποπόταμος στέκεται από πάνω του 

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένας εξαγριωμένος ιπποπόταμος άρχισε να επιτίθεται στον φύλακα του ζωολογικού κήπου του, αφού προσπάθησε να σταματήσει τη μάχη του με έναν άλλο ταύρο στην περιοχή τους.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τον άνδρα – που είχε μπει στο περίβλημα για να ταΐσει το ζώο – να βγαίνει από το χώρο σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποφύγει μια θανατηφόρα επίθεση στον οικολογικό ζωολογικό κήπο Changsha, στην επαρχία Χουνάν της Κίνας .

Εν μέσω της βιασύνης να τρέξει για να σώσει τη ζωή του, ο φύλακας του ζωολογικού κήπου γλιστράει στην είσοδο του υγρού σκυροδέματος με τον ιπποπόταμο έτοιμο να εξαπολύσει μια μοιραία επίθεση.

Με τον εξαγριωμένο ιπποπόταμο να βγάζει τα τεράστια δόντια του σε μια απειλητική στάση, ο άνδρας χρησιμοποιεί τα χέρια και τα πόδια του για να εμποδίσει το ζώο να τον πλησιάσει. 

Ο ιπποπόταμος άφησε στιγμιαία μόνο τον φύλακά του καθώς συνέχιζε να τρέφεται με χόρτα, αλλά καθώς ο άνδρας σηκώθηκε όρθιος, του επιτέθηκε ξανά καθώς έφευγε από το περίβλημα. Αυτή τη φορά, μπόρεσε να τρέξει με ασφάλεια.

Παραδόξως, ο φύλακας του ζωολογικού κήπου διέφυγε σώος μετά τη σύγκρουση φρίκης την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Αξιωματούχοι στο Δασαρχείο της Τσανγκσά ερευνούν τώρα το περιστατικό.

Ένας εκπρόσωπος ανέφερε: «Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου έχει λάβει οδηγίες για το πότε είναι ασφαλές να εισέλθει στο συγκρότημα όλων των ζώων. 

«Πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα και να αποφεύγουν καταστάσεις όπου τα αρσενικά είναι σε μάχη ή όταν τα θηλυκά είναι σε οίστρο.

Οι επιθέσεις ιπποπόταμου σε ανθρώπους είναι σπάνιες, αλλά μπορεί να είναι θανατηφόρες. 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών – Βίντεο

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών Μανιασμένες αναζητώντας μέλι, οι αρκούδες προκαλούν ζημιές αξίας χιλιάδων ευρώ σε μια σειρά επιδρομών σε μελισσοκομεία...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ