spot_img
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ στιγμή της επίθεσης σκύλου σε 9χρονο στο Καματερό - Βίντεο

Η στιγμή της επίθεσης σκύλου σε 9χρονο στο Καματερό – Βίντεο

|

Η στιγμή της επίθεσης σκύλου σε 9χρονο στο Καματερό

Τη στιγμή της επίθεσης ενός σκύλου σε ένα 9χρονο παιδί στο Καματερό, κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στην περιοχή – Σοκαριστικές εικόνες

Η άγρια επίθεση σκύλου που δέχθηκε 9χρονο παιδί από σκύλο στο Καματερό το πρωί της Κυριακής (24/12) καταγράφηκε σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Μυκηνών, όταν ο σκύλος ξέφυγε από την προσοχή του ιδιοκτήτη του, με αποτέλεσμα να επιτεθεί στο παιδί και να το τραυματίσει στο δεξί χέρι και στο δεξί πόδι.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 9χρονο στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε από το Star, φαίνεται ότι το ζώο να τρέχει προς το μέρος και να αρπάζει το πόδι του παιδιού, ενώ ένας άνδρας και μια γυναίκα προσπαθούν να το σταματήσουν.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

 

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καματερού για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς, ωστόσο, με εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης αφέθηκε ελεύθερος.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών – Βίντεο

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών Μανιασμένες αναζητώντας μέλι, οι αρκούδες προκαλούν ζημιές αξίας χιλιάδων ευρώ σε μια σειρά επιδρομών σε μελισσοκομεία...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ