spot_img
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΓυναίκα δέχθηκε επίθεση από λαγοκέφαλο στα Χανιά

Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από λαγοκέφαλο στα Χανιά

|

Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από λαγοκέφαλο στα Χανιά

Τον τρόμο βίωσε γυναίκα στα Χανιά, η οποία καθώς κολυμπούσε, δέχθηκε δάγκωμα από λαγοκέφαλο

Την προσοχή των πολιτών και των λουόμενων εφιστά γυναίκα από τα Χανιά, η οποία ενώ έκανε μπάνιο στο Μαράθι ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, δέχθηκε επίθεση από λαγοκέφαλο.

Όπως υποστηρίζει η ίδια μιλώντας στο zarpanews.gr, κολυμπούσε αρκετά βαθιά, όταν ένιωσε ένα δάγκωμα στην περιοχή του γλουτού, πάνω από το μαγιό. Εκείνη τη στιγμή, είδε ότι την είχε δαγκώσει ένα μεγάλο ψάρι το οποίο αναγνώρισε και κατάλαβε πως πρόκειται για λαγοκέφαλο, αφού είδε τα δόντια του.

Όπως τονίζει, από το δάγκωμα έχει δημιουργηθεί στο σημείο μια μεγάλη μελανιά, χωρίς όμως η ίδια να αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα λόγω της τοξικότητας του ψαριού.

Η Χανιώτισσα ενημέρωσε επιχειρηματίες στην περιοχή, προκειμένου να προειδοποιούν τους πολίτες, ώστε να είναι περισσότερο προσεκτικοί, για να αποφευχθούν στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά.

Η γυναίκα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ επικοινώνησε και με γνωστό της που είναι ψαράς, ο οποίος την ενημέρωσε πως το γεγονός ότι το δάγκωμα ήταν πάνω από το μαγιό αποδείχθηκε σωτήριο για την ίδια, αφού δεν της δημιούργησε μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η αύξηση του πληθυσμού των λαγοκέφαλων σε Κρήτη και Δωδεκάνησα έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία των ψαράδων. Μάλιστα, στην Κρήτη τα τοξικά ψάρια εμφανίζονται ολοένα και συχνότερα σε ρηχά νερά και δαγκώνουν τους λουόμενους

Πρόσφατα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, είχε αναφέρει πως θα γίνει προσπάθεια περιορισμού του ψαριού.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών – Βίντεο

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών Μανιασμένες αναζητώντας μέλι, οι αρκούδες προκαλούν ζημιές αξίας χιλιάδων ευρώ σε μια σειρά επιδρομών σε μελισσοκομεία...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ