spot_img
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕξαφάνιση κυνηγού στο Μεσολόγγι: Ελεύθερος για το μαχαίρι ο κρεοπώλης, τον προσήγαγαν...

Εξαφάνιση κυνηγού στο Μεσολόγγι: Ελεύθερος για το μαχαίρι ο κρεοπώλης, τον προσήγαγαν ξανά

|

Εξαφάνιση κυνηγού στο Μεσολόγγι: Ελεύθερος για το μαχαίρι ο κρεοπώλης, τον προσήγαγαν ξανά

Νωρίτερα, στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι το μαχαίρι αυτό το έχει πάντα μαζί του όταν πρόκειται να κυνηγήσει – Καταδικάστηκε σε 4 μήνες με αναστολή

Σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών με αναστολή καταδικάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (9/1) ο κρεοπώλης στο Μεσολόγγι, για το μαχαίρι που είχε βρεθεί στην κατοχή του.

Ωστόσο ο 51χρονος -ο οποίος είδε τελευταίος τον 31 ετών Μπάμπη- προσήχθη ξανά, αυτή τη φορά για την υπόθεση της εξαφάνισης.

Κορυφώνεται, η αγωνία για την τύχη του 31χρονου, που αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή στο Μεσολόγγι, ενώ ελεύθερος με ποινή φυλάκισης 4 μηνών για οπλοκατοχή, αφέθηκε πριν από λίγο ο 50χρονος φίλος του.

Ο 50χρονος οδηγήθηκε χθες (09/01) στον εισαγγελέα, καθώς κατά τη διάρκεια των ελέγχων της αστυνομίας, βρέθηκε να κατέχει –παράνομα– μαχαίρι

Νωρίτερα, στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι το μαχαίρι αυτό το έχει πάντα μαζί του όταν πρόκειται να κυνηγήσει. «Θα πήγαινα για λαγούς. Μέσα στην τσάντα με τα άλλα κυνηγετικά πράγματα έχω και αυτό το μαχαίρι. Αυτό το έχω πάντα μαζί μου και το χρησιμοποιώ για τα θηράματα. Είναι ένα μαχαίρι 10 εκατοστών με ξύλινη λαβή».

Στο «μικροσκόπιο» τα κινητά – Η τελευταία συνομιλία του 50χρονου κρεοπώλη με τον αγνοούμενο

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν εστιάσει στο σημείο, όπου άφησε στίγμα για τελευταία φορά το κινητό του, στα ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ertnews, από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε, ότι είχαν μια συνομιλία 12 δευτερολέπτων, καθώς και ότι ο 50χρονος άφησε το κινητό το σπίτι του, ενώ πήγε να παραλάβει τον 31χρονο για να τον μεταφέρει σε σημείο συνάντησης με φίλο του που θα πήγαιναν για κυνήγι.

Οι ερευνητές της Αστυνομίας προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε συσκευή τηλεφώνου του 50χρονου που ενδεχομένως να είχε μαζί του, ώστε να εντοπίσουν την διαδρομή που ακολούθησε το μοιραίο βράδι. Φέρεται να μετέφερε τον αγνοούμενο την περασμένη Πέμπτη σε απομονωμένο σημείο στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ανακρίβειες στην κατάθεση του 50χρονου ως προς το δρομολόγιο που ακολούθησε αλλά και τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων.

Ο κρεοπώλης υποστήριξε ότι στις 8:30 το βράδι της περασμένη Πέμπτης πήρε τον 31χρονο για να τον πάει να συναντήσει ένα φίλο του και να πάνε για κυνήγι.

Τι έδειξαν οι κάμερες

Ο 50χρονος επιμένει, ότι άφησε το βράδι της περασμένη Πέμπτης τον 31χρονο σε συγκεκριμένο σημείο της παλιάς εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, για να πάει να βρει έναν φίλο του, και μετά γύρισε στο σπίτι του, αλλά κάμερες από την περιοχή διαψεύδουν τα λεγόμενά του.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι άφησε τον νεαρό περί τις 20:30 και επέστρεψε αμέσως στο σπίτι του – μία απόσταση περίπου 10 λεπτών.

Ωστόσο, οι κάμερες τον έδειξαν να κινείται μέσα στην πόλη περί τις 21:50 και να αγοράζει προϊόντα σε μίνι μάρκετ. Τέσσερα λεπτά αργότερα απενεργοποιήθηκε το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα

Οι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και το «έξυπνο» ρολόι του αγνοούμενου, ώστε να ξετυλίξουν το κουβάρι της εξαφάνισής του.

Συγγενείς του 31χρονου Μπάμπη συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου:

Από την πλευρά του ο μάρτυρας ο οποίος είναι ο κοινός φίλος με τον κρεοπώλη και τον αγνοούμενο Μπάμπη είπε στο δικαστήριο ότι τέτοιου είδους μαχαίρια έχουν όλοι όσοι ασχολούνται με το κυνήγι. Δικαιολογώντας το παράνομο αντικείμενο που βρέθηκε στην κατοχή του 50χρονου.

Στο άκουσμα της απόφασης συγγενείς του 31χρονου που αγνοείται για έκτη ημέρα ξέσπασαν με φωνές κατά του 50χρονου ο οποίος οδηγήθηκε και πάλι στο αστυνομικό τμήμα για κάποια διαδικαστικά.

Ο κρεοπώλης θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης όπως ισχυρίστηκε ο συνήγορος του κ. Μπαλτάς.

Με πληροφορίες από ertnews-protothema

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος τον ξάδελφό του σε κυνήγι αγριογούρουνου στην Αχαΐα

Κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος τον ξάδελφό του σε κυνήγι αγριογούρουνου στην Αχαΐα Ο κυνηγός που πυροβόλησε συνελήφθη για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια  Παραλίγο τραγωδία το...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ