spot_img
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Θέμα χρόνου το ένταλμα σύλληψης για τον κρεοπώλη

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Θέμα χρόνου το ένταλμα σύλληψης για τον κρεοπώλη

|

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Θέμα χρόνου το ένταλμα σύλληψης για τον κρεοπώλη

Πού είναι ο Μπάμπης» φώναζαν συγγενείς

Ζήτημα ωρών εκτιμάται ότι είναι η έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος χθες κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η δικογραφία εστάλη προκειμένου να εκδοθεί το ένταλμα και αυτή την ώρα ο 50χρονος μεταφέρεται από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση στις εισαγγελικές Αρχές.

Κατά την πολύωρη αναμονή του στην Αστυνομία ο 50χρονος ήταν «σφίγγα» καθώς δεν άνοιξε το στόμα του να πει το παραμικρό, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του 31χρονου αγνοούμενου και φωνάζουν «πού είναι ο Μπάμπης;».

Οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν τον 50χρονο κρεοπώλη ως βασικό ύποπτο, καθώς έχουν διαπιστωθεί αρκετές αναντιστοιχίες σε αυτά που έχει υποστηρίξει και στα όσα έχουν μπορέσει οι αστυνομικοί να συλλέξουν, είτε με αξιοποίηση μαρτυρικών καταθέσεων, είτε με βίντεο, οπτικό υλικό, αλλά και από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων.

Ο ίδιος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και για αυτά τα οποία του έχει αποδώσει ένας συγκρατούμενος του σε κελί κράτησης στην Αστυνομική Διεύθυνση. Φέρεται να είχε υποστηρίξει το άτομο αυτό ότι τον ρώτησε για το πώς είναι η κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ενδιαφέρον επίσης προκύπτει και από την εμπλοκή ενός προσώπου ηλικίας 36 ετών, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν και αυτός στην περιοχή της εξαφάνισης. Υπάρχει στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο, ενώ φαίνεται να έχει ανταλλάξει και κάποια μηνύματα με τον 50χρονο, τα οποία έχουν σβηστεί.

Κοντά στη λύση του μυστηρίου

Εκτιμούν οι αρχές ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίλυση του συγκεκριμένου μυστηρίου. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ίχνος από τον 31χρονο, ο οποίος αναζητείται από τις 4 του μήνα.

Κυνηγοί και θηροφύλακες στις έρευνες για τον αγνοούμενο Μπάμπη

Πολυμελές κλιμάκιο θηροφυλάκων της Δ΄ΚΟΣΕ και δεκάδες εθελοντές κυνηγοί συμμετέχουν από χθες στις έρευνες για να εντοπισθεί ο 31χρονος Μπάμπης, που για πάνω από μία εβδομάδα αγνοείται στο Μεσολόγγι.

Οι ομάδες θηροφυλάκων και κυνηγών «χτένισαν» σήμερα περιοχές του κάμπου στο Ευηνοχώρι, καθώς εκεί εντοπίστηκε για τελευταία φορά το στίγμα του αγνοούμενου.

eksafani kynigoy mesologgi

Η συμμετοχή τους στις έρευνες γίνεται υπό την άμεση καθοδήγηση της ΕΛ.ΑΣ, αξιωματικοί της οποίας εκτιμούν την πολύτιμη βοήθεια των συνεργείων της Δ’ ΚΟΣΕ, εξαιτίας της εξοικείωσης που έχουν οι κυνηγοί και οι θηροφύλακες με την περιοχή έρευνας.

Η Δ΄ΚΟΣΕ έχει διαβεβαιώσει τις αστυνομικές αρχές ότι θα παρέχει τη συνδρομή της προς τις αστυνομικές αρχές για όσο χρειαστεί, έως ότου βρεθεί ο αγνοούμενος.

Κυνηγοί και θηροφύλακες στις έρευνες για τον αγνοούμενο του Μεσολογγίου

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος τον ξάδελφό του σε κυνήγι αγριογούρουνου στην Αχαΐα

Κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος τον ξάδελφό του σε κυνήγι αγριογούρουνου στην Αχαΐα Ο κυνηγός που πυροβόλησε συνελήφθη για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια  Παραλίγο τραγωδία το...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ