spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑνοίκεια επίθεση "ζωόφιλων" σε γυναίκες κυνηγούς

Ανοίκεια επίθεση “ζωόφιλων” σε γυναίκες κυνηγούς

|

Οι… αδέσποτοι μισάνθρωποι ξαναχτύπησαν!

Επίθεση “ζωόφιλων” στην Νίκη και την Χρυσή!

Ακόμα μία επίθεση “ζωόφιλων” χωρίς κανένα ηθικό φραγμό. Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου μπήκαν στο προφίλ δύο γυναικών, ξεσήκωσαν φωτογραφίες τους και τις ανέβασαν στο διαδίκτυο με εμετικά σχόλια, επειδή απλά αυτές είναι κυνηγοί!

Θύματα της διαδικτυακής “εισβολής”, που έγινε πριν λίγες ημέρες είναι η 18χρονη φοιτήτρια Νίκη-Μαρία Μπαλαμπέκου, από το Ανήλιο Ιωαννίνων και η 31χρονη Χρυσή Βαριά, από την Δράμα, η οποία εργάζεται σε εργοστάσιο ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Οι δύο τους δέχτηκαν την επίθεση των “φιλόζωων” – αντικυνηγών, την ίδια ημέρα! Οι δράστες μπήκαν στο προφίλ τους, ανέσυραν φωτογραφίες τους και τις ανέβασαν στο διαδίκτυο, συνοδεύοντάς τες, με ύβρεις, κατάρες και απειλές!

Αδιαννόητες ύβρεις

“ΑΝΕΝΓΚΕΦΑΛΗ, 18 χρόνων “φιλόζωη” κυνηγός και με διακρίσεις. Πραγματικά αν κανείς δει το προφίλ της κοπέλας και αυτά που γράφει κάτω από το ποστ της δεν θέλει πολύ να καταλάβει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα”. Και ακολουθούν τα αρρωστημένα σχόλια.

“Καριο@άκι θα σου βάλουμε το όπλο στον πάτο σου!!!”, “Γ..ώ το σπίτι του αυτού που σκοτώνει αθώα πλάσματα!!!”, “Εύχομαι να αυτοπυροβοληθείς παλιοκαρ@λα!!!”, “Τα σκάγια που ρίχνεις όταν πας κυνήγι να βρουν κάποια στιγμή εσένα και τους δικούς σου. Σιχαμένη, νομίζεις ότι η δική σου ζωή έχει περισσότερη αξία από τα πλάσματα που σκοτώνεις. Ο ψόφος να σε μαζέψει πουτ@@ριό!”

Ύβρεις και κατάρες αντικυνηγών ζωόφιλων.
Οι εμετικές ύβρεις κατά της Νίκης.

Η 18χρονη μπλόκαρε τους διαδικτυακούς υβριστές της, αλλά εκείνοι συνέχισαν την επίθεσή τους: “Όσο και να μας μπλοκάρεις θα βρεθούν άλλοι και θα στα χώνουν παλιοδολοφόνα! ΔΟΛΟΦΟΝΕΕΕΕΕ!”.

Η νεαρή κυνηγός τους αντιμετώπισε με ψυχραιμία: “Έφυγες για τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για εξύβριση και για υποκλοπή προσωπικών δεδομένων, κοινοποίηση φωτογραφιών μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου και παρακίνηση σε βία”, ήταν η απάντησή της, ενώ παράλληλα ενημέρωσε και την αρμόδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ..

Η Νίκη, είναι πρωτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στο κυνήγι μυήθηκε από τον πατέρα της, Λευτέρη, που είναι ο αρχηγός παρέας γουρουνάδων στην περιοχή Ιωαννίνων. Κυνηγός τέταρτης γενιάς, η Νίκη, είναι το καμάρι του πατέρα της, αλλά και όλης της παρέας τους. Ο παππούς της, ο Κώστας, ήταν ο πρώτος υλοτόμος της περιοχής και έμαθε το κυνήγι από τον πατέρα του και το μεταλαμπάδευσε στα παιδιά και τα εγγόνια του: “Το έχουμε στο DNA! To επώνυμό μας, είναι ταυτόσημο με το κυνήγι! Είναι η παράδοσή μας, η ιστορία μας, η ίδια μας η ζωή! Η φύση μας!”, είναι η έμμεση απάντησή της στους κακόβουλους διαδικτυακούς βωμολόχους λαθρο-εισβολείς.

Εμετικά σχόλια και για την Χρυσή

Αντίστοιχη “επιδρομή” στον προσωπικό της λογαριασμό στο INSTAGRAM, την ίδια ώρα, δέχθηκε και η 31χρονη Χρυσή, με πανομοιότυπο τρόπο και αναφορές. Οι κακόβουλοι δράστες, ανάρτησαν φωτογραφίες της που τις υφάρπαξαν, τις μόστραραν στο διαδίκτυο και προχώρησαν σε απύθμενου θράσους και μίσους σχόλια: “Κι άλλη σιχαμένη εδώ που σκοτώνει αθώα ζώα και βάζει τα κυνηγόσκυλά της να γεννάνε. Κανένα έλεος σε εσάς καρ@λες που θέλετε να ονομάζεστε και άνθρωποι”.

Κάτω από άλλη μία φωτογραφία, όπου η Χρυσή είναι με μουλάρια στο βουνό, η υστερία ξεχειλίζει: “Μακάρι να σας έδενα εσάς έτσι!!”, “Δείτε κι εδώ πως έχει τα ζώα, λες και είναι σκουπίδια. Σούργελα!!”, ξεσπαθώνει ο “φιλόζωος” λαθρο-θήρας του διαδικτύου.

Ύβρεις και κατάρες από αντικυνηγούς ζωόφιλους
Και η Χρυσή θύμα του αντικυνηγετικού μένους των “ζωόφιλων”.

Η Χρυσή, με καταγωγή από την Καβάλα, είναι έγγαμη και ζει στην Δράμα με τον άνδρα της, Βασίλη. “Το κυνήγι το έχω στα γονίδιά μου. Το έμαθα δίπλα στον πατέρα μου και τον αδελφό μου και τώρα συνεχίζω μαζί με το σύζυγό μου, με την παρέα του οποίου πηγαίνουμε για αγριογούρουνα. Ήμουν δέκα χρόνια υλοτόμος. Από εκεί είναι η φωτογραφία με τα μουλάρια. Μαζί τους πέρασα μία ζωή και τα φρόντιζα, γιατί μαζί ιδρώναμε στα δάση για να βγάλουμε το ψωμί μας! Στα βουνά είμαι μία ζωή και δεν πηγαίνω μόνο για να πιω ένα καφέ, όπως κάνουν οι φυσιολάτρες του καναπέ! Δεν απαντώ τίποτε στους υβριστές μου. Απαξιώ! Μόνο τους συμβουλεύω να κοιτάξουν τον εαυτό τους και να γεμίσουν το κενό τους, γιατί αυτό δείχνουν όσοι ασχολούνται με τις ζωές των άλλων!”.

Η 31χρονη επικοινώνησε κι αυτή με τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε την Ασφάλεια Δράμας, όπου -όπως την ενημέρωσαν- μπορεί να πάει να καταθέσει σχετική μήνυση, εντός τριμήνου.

Και η Κ.Σ.Ε. ενήμερη…

Για τα δύο περιστατικά είναι ενήμερες τόσο η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, όσο και οι ομοσπονδίες Μακεδονίας-Θράκης και Ηπείρου.

Φυσικά, δεν είναι και η πρώτη επίθεση “ζωόφιλων” που συμβαίνει στα χρονικά. Παρόμοια περιστατικά έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν και η συντακτική ομάδα του kynigesia.gr, έχει πραγματοποιήσει εκτενή ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο θέμα.

Εμείς από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των κοριτσιών, δημοσιεύοντας και καυτηριάζοντας τέτοιου είδους γεγονότα. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να σταματήσει αυτός ο διαδικτυακός πόλεμος και να πρυτανεύσει η λογική.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υβριστικά σχόλια: «Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε»

Υβριστικά σχόλια: «Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε» Δεν θα πέσουμε ποτέ στην παγίδα των αντικυνηγών και στο επίπεδό τους που δεν μας χαρακτηρίζει σε καμία περίπτωση. Οι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ