spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕπικήρυξη λαθροθήρα από τον ΚΣ Αχαρνών!

Επικήρυξη λαθροθήρα από τον ΚΣ Αχαρνών!

|

 

Με ανακοίνωση του εκ μέρους του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών ο Πρόεδρος Βασίλης Λαζάρου και ο Γεν. Γραμματέας Νίκος Μαριανός παίρνουν θέση για την αποτρόπαια πράξη θανάτωσης ελαφιού που ήρθε στην δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες:

 

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό θανάτωσης ελαφιού στην περιοχή «ΓΚΑΤΖΑΝΑ» του Δήμου Αχαρνών με πυροβόλο όπλο (αδιευκρίνιστου είδους και διαμετρήματος), επανερχόμαστε καταδικάζοντας οποιαδήποτε πράξη θανάτωσης των ελαφιών που πολλές δεκαετίες κοσμούν το ορεινό συγκρότημα της Πάρνηθας, από παραβατικούς οπλοφόρους επικίνδυνους όχι μονάχα για τα ζώα αλλά και για την κοινωνία μας.

Ενημερώνουμε ότι ισχύει παλαιότερη απόφαση του Δ.Σ. για την επικήρυξη δραστών παρόμοιων περιστατικών με το ποσό των 1.500€, σε όποιον με συγκεκριμένες πληροφορίες βοηθήσει στη σύλληψή τους.

Καλούμε τους συμπολίτες μας που τυχόν γνωρίζουν κάτι για την αποτρόπαια πράξη, να προσέλθουν στις αρχές δίνοντας στοιχεία ώστε να βοηθήσουν στη σύλληψή τους. (ΕΛ.ΑΣ. – ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ).

Ο                                                                               Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΖΑΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                           ΜΑΡΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί – Βίντεο

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί Αρκούδα εισβάλλει στην αυλή ενός σπιτιού σε χωριό της Ρουμανίας - Τα πρόβατα προσπαθούν να προστατεύσουν τα αρνιά τους από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ