spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑρκουδάκι δαγκώνει γυναίκα στο πρόσωπο - Βίντεο

Αρκουδάκι δαγκώνει γυναίκα στο πρόσωπο – Βίντεο

|

Αρκουδάκι δαγκώνει γυναίκα στο πρόσωπο: όλα για μια φωτογραφία

Περπατούσε στην πόλη Γκρόζνι της Τσετσενίας. Τότε ένας άντρας την πλησίασε με ένα αρκουδάκι προσφέροντάς της να ποζάρει για μερικές φωτογραφίες και βίντεο. Αυτή η γυναίκα δέχτηκε και πήρε το ζώο στην αγκαλιά της.

Αυτό που ακολούθησε μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο:
@kynigesia.gr Αρκουδάκι δαγκώνει γυναίκα στο πρόσωπο #littlebear #babybear #bearbites #woman ♬ πρωτότυπος ήχος – Kynigesia

Άρχισε να γλείφει το πιγούνι της και εν συνεχεία το αρκουδάκι δαγκώνει τη γυναίκα στο πρόσωπο Τα δόντια του έφτασαν μέχρι το οστό της γνάθου. Όσοι βρίσκονταν κοντά έδρασαν γρήγορα για να χωρίσουν την αρκούδα από τη γυναίκα. Στάθηκε τυχερή καθώς τα τραύματα δεν ήταν πολύ σοβαρά.

Η αρκούδα κατέληξε στον ζωολογικό κήπο

Η αρκούδα αφαιρέθηκε από τον ιδιοκτήτη της και μεταφέρθηκε στον ζωολογικό κήπο της πόλης. Ο ιδιοκτήτως τώρα κατηγορείται ότι το κυκλοφορούσε ανεμβολίαστο και χωρίς να πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Το ίδιο το θύμα έχει καταγγείλει τα γεγονότα και, όπως έχει δηλώσει, «παίρνουν το αρκουδάκι από τον ιδιοκτήτη και το μεταφέρουν σε κατάλληλο μέρος».

Το περασμένο καλοκαίρι μια αρκούδα έσυρε μια γυναίκα από την σκηνή της και την σκότωσε, σε μια μικρή πόλη της Μοντάνα στις ΗΠΑ. Η αρκούδα πιστεύεται επίσης ότι μπήκε σε ένα κοτέτσι στην πόλη εκείνο το βράδυ, σκοτώνοντας και τρώγοντας αρκετές κότες.

Δείτε επίσης: Αρκουδάκι εγκλωβίζεται με το κεφάλι μέσα σε βαρέλι

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί – Βίντεο

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί Αρκούδα εισβάλλει στην αυλή ενός σπιτιού σε χωριό της Ρουμανίας - Τα πρόβατα προσπαθούν να προστατεύσουν τα αρνιά τους από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ