spot_img
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι αλλαγές στην ηγεσία του υπουργείου περιβάλλοντος..

Οι αλλαγές στην ηγεσία του υπουργείου περιβάλλοντος..

|

 

Ύστερα από τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, την ηγεσία του υπουργείου περιβάλλοντος αναλαμβάνει πλέον ο κ. Κώστας Σκρέκας και Υφυπουργοί οι κ.κ. Γιώργος Αμυράς και Νίκος Ταγαράς. Αυτό που μένει είναι ποιος θα αναλάβει την αρμοδιότητα του κυνηγίου. 

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι σήμερα ξημέρωσε μία καλύτερη μέρα στις σχέσεις των κυνηγών με το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Άλλωστε, οι θέσεις των κυνηγών βασίζονται σε τεκμηριωμένες επιστημονικές μελέτες που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος και των θηραμάτων.

Είναι αλήθεια, ότι ο κ. Χατζηδάκης, εξαρχής αδιαφόρησε πλήρως για την κυνηγετική δραστηριότητα, δείχνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ξεκάθαρα τις προθέσεις του απέναντι στους κυνηγούς και τις οργανώσεις τους. Ελπίζουμε, η καινούρια ηγεσία να ανατρέψει τα μέχρι στιγμής δεδομένα για το κυνήγι, αντιμετωπίζοντας τους κυνηγούς με σεβασμό και αντικειμενικότητα.

Τους ευχόμαστε να είναι σιδεροκέφαλοι και καλή δύναμη στο έργο τους.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το λάβαρο του κυνηγιού στα χέρια των γυναικών!

Γυναίκες κυνηγοί ίδρυσαν την δική τους διαδικτυακή ομάδα! Αμ’ έπος αμ’ έργον! Γυναίκες κυνηγοί σηκώνουν τη σημαία της θήρας στην Ελλάδα. Ξεκινούν το δικό...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ