spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΑγριογούρουνο δάγκωσε γυναίκα σε παραλία στο Αλικάντε Ισπανίας - Βίντεο

Αγριογούρουνο δάγκωσε γυναίκα σε παραλία στο Αλικάντε Ισπανίας – Βίντεο

|

Αγριογούρουνο δάγκωσε γυναίκα στο πόδι, την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία σε παραλία στο Αλικάντε Ισπανίας! – Το ζώο θανατώθηκε από την τοπική αστυνομία!

Μία 67χρονη γυναίκα υπέστη μικρό τραυματισμό στο πόδι όταν την δάγκωσε ένα αγριογούρουνο. Το άγριο ζώο μόλις είχε βγει από τη θάλασσα σε μια παραλία στο Alfaz del Pi (Αλικάντε) της Ισπανίας. Λίγο πριν το συμβάν και ενώ το αγριογούρουνο βρισκόταν μέσα στο νερό, άπαντες το κοιτούσαν με μεγάλη έκπληξη να κολυμπάει, δίχως όμως να γνωρίζουν αυτό που θα επακολουθούσε!

Οι ναυαγοσώστες της παραλίας δεν άργησαν να διακρίνουν τον κίνδυνο και ξεκίνησαν να προειδοποιούν τον κόσμο προκειμένου να κρατήσει μία απόσταση αφαλείας από το άγριο ζώο. Ωστόσο, το αγριογούρουνο είχε προλάβει ήδη να βγει από τη θάλασσα και ύστερα από λίγο πλησίασε και δάγκωσε την 67χρονη γυναίκα από την Κουένκα στο πόδι.

@kynigesia.gr

Αγριογούρουνο δάγκωσε γυναίκα που έκανε ηλιοθεραπεία στο Αλικάντε Ισπανίας #wildboar #wildboarattack

♬ πρωτότυπος ήχος – Kynigesia

Αφού τραυμάτισε την γυναίκα, το αγριογούρουνο τράπηκε σε φυγή με μεγάλη ταχύτητα βρίσκοντας… καταφύγιο σε κάμπινγκ της γειτονικής πόλης Αλτέα.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες και της Ισπανικής ιστοσελίδας elconfidencial.com, ο αγριόχοιρος θανατώθηκε από την τοπική αστυνομία! Εντός του κάμπινγκ βρίσκονταν μικρά παιδιά και οι αρχές θεώρησαν πως διακυβευόταν η ασφάλεια όλων των παρεβρισκόμενων εντός του χώρου, με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση να το πυροβολήσουν.

Η 67χρονη από την Κουένκα, αποκόμισε ένα τραύμα βάθους 1-1,5 εκατοστού σε ένα από τα πόδια της, το οποίο φρόντισαν άμεσα, μετά την επίθεση του αγριόχοιρου, οι ναυαγοσώστες της παραλίας. Να σημειωθεί πως η γυναίκα είχε μειωμένη κινητικότητα λόγω μιας πρόσφατης επέμβασης στο γόνατο.

Αργότερα, σύμφωνα με τα Ισπανικά μέσα ενημέρωσης, η 67χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κέντρο υγείας, για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Ένα μεγάλο αγριογούρουνο περιφερόταν στις καλλιέργειες – Βίντεο

Κοζάνη: Ένα μεγάλο αγριογούρουνο περιφερόταν στις καλλιέργειες Τα αγριογούρουνα όλο και περισσότερο παρουσιάζονται υπό το φως της ημέρας άλλοτε σε πεδινές κι άλλοτε σε αστικές...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ