spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοAγριογούρουνο σπέρνει πανικό σε σιδηροδρομικό σταθμό της Ιταλίας

Aγριογούρουνο σπέρνει πανικό σε σιδηροδρομικό σταθμό της Ιταλίας

|

Το ζώο εμφανίστηκε ξαφνικά εισβάλλοντας στον χώρο υποδοχής και στα μηχανήματα αυτόματης πώλησης τρομοκρατώντας τον κόσμο.

Το γεγονός συνέβη χθες όταν οι ταξιδιώτες βρίσκονταν στο σταθμό Menton στις Άλπεις-Ναυτιλιακά . Η φασαρία που προκάλεσε το ζώο συνέβη γύρω στις 10 το πρωί και όλοι οι παρόντες ήταν έκπληκτοι και μάλιστα φοβισμένοι όταν εμφανίστηκε εκεί. Η γνωστή Ιταλίδα σχεδιάστρια Laetitia Wollf έσπευσε στη σκηνή και μάλιστα κατέγραψε λίγες στιγμές μέχρι να φύγει από το σημείο όπου ήταν αισθητός ο φόβος και η ένταση.

Παρά τον φόβο, υπήρχαν κι εκείνοι που είχαν χρόνο να βγάλουν το κινητό τους και να καταγράψουν τη σκηνή για να το ανεβάσουν στα κοινωνικά δίκτυα.

Στην αρχή το ζώο εμφανίζεται πολύ κοντά στα μηχανήματα αυτόματης πώλησης και το φωτογραφικό περίπτερο όταν ξαφνικά αρχίζει να τρέχει προς την κατεύθυνση του ατόμου που το βιντεοσκοπούσε και έκτοτε αρχίζουν να ακούγονται κραυγές και τσιρίγματα όταν αρχίζουν να τρέχουν οι άνθρωποι.

Μετά από αυτό το αγριογούρουνο επέστρεψε στο φωτογραφικό περίπτερο και όλοι οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να μείνουν μακριά του.

Ο ίδιος ο σταθμός διασφαλίζει ότι δεν προκλήθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί . Θεωρείται, σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης actNice , ότι το ζώο έφτασε στο σημείο από τις πίστες και στη συνέχεια έφυγε γρήγορα από το σταθμό επειδή δεν το είδαν ξανά.

Επιβεβαιώνουν επίσης ότι, παρά τις στιγμές έντασης, εκείνος που ανησυχούσε περισσότερο για το τι συνέβη ήταν ο αγριόχοιρος , ο οποίος πιθανότατα εμφανίστηκε έτσι λόγω του φόβου και του γεγονότος του αποπροσανατολισμού.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ Κανονικά το κυνήγι τον Σεπτέμβρη, λέει η Θήρα - Αμφισβητεί η ΕΕ ότι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ