spot_img
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότητα10.000 ευρώ κατά της Μπριζίτ Μπαρντό για προσβολή προς τον Πρόεδρο της...

10.000 ευρώ κατά της Μπριζίτ Μπαρντό για προσβολή προς τον Πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας κυνηγών

|

10.000 ευρώ κατά της Μπριζίτ Μπαρντό για προσβολή προς τον Πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας κυνηγών

Γίνεται επαναλαμβανόμενο γεγονός τον τελευταίο καιρό. H Μπριζίτ Μπαρντό μετά από αρκετές φορές εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικαστήριο.

Η διάσημη ηθοποιός είχε χαρακτηρίσει τους κυνηγούς «υπάνθρωπους» και «τρομοκράτες» και τον πρόεδρό τους «χαρακτηριστικό παράδειγμα».

Λίγους μήνες πριν, ένα δικαστήριο, στη βόρεια Γαλλία, καταδίκασε την Μπριζίτ Μπαρντό να καταβάλει πρόστιμο ύψους 5000 ευρώ για εξύβριση σε βάρος του επικεφαλής της γαλλικής ομοσπονδίας κυνηγών.

Αυτή τη φορά, ενώπιον του δικαστηρίου της Arras, η πρώην σταρ του κινηματογράφου κλήθηκε επειδή προσέβαλε ξανά τον Willy Schraen, τον Πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας κυνηγών.

Η προσβολή που σημειώθηκε σε μια ανοιχτή επιστολή που έγραψε η Brigitte Bardot προς την προσοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας αναμειγνύεται με μια μικρή παράγραφο εντελώς ακατανόητη μετά την εκτροπή των σχολίων του Willy Schraen για τις αδέσποτες γάτες:

«Πώς εκείνο το μεγάλο κάθαρμα, o Willy Schraen σε παρέσυρε σε σημείο να του επιτρέψεις να θέλει να πυροβολήσει αδέσποτες γάτες, πέρα ​​από όλα τα προνόμια που του δίνεις;! “

Σχόλια που ο Πρόεδρος της FNC προφανώς δεν έκανε ποτέ αφού μίλησε για αιχμαλωσία αδέσποτων γατών με σκοπό την στείρωσή τους σε μια συνέντευξη, ενέργεια που έχει ήδη πραγματοποιηθεί από πολλές ενώσεις.

Το δικαστήριο του Arras ζήτησε 10.000 € κατά της Brigitte Bardot την Τρίτη, η υπόθεση βρίσκεται υπό διαβούλευση και η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φιλόζωη είχε 54 σκυλιά σε άθλιες συνθήκες στη Θεσσαλονίκη – «Βαριές» καμπάνες έως 80.000 ευρώ

Φιλόζωη είχε 54 σκυλιά σε άθλιες συνθήκες στη Θεσσαλονίκη - «Βαριές» καμπάνες έως 80.000 ευρώ Είχε 54 σκυλιά στο σπίτι και το οικόπεδό της –...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ