spot_img
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤα δύο πίτμπουλ κατασπάραξαν την 60χρονη στον Βύρωνα - Συνελήφθη ο γιος...

Τα δύο πίτμπουλ κατασπάραξαν την 60χρονη στον Βύρωνα – Συνελήφθη ο γιος της

|

Τα πίτμπουλ κατασπάραξαν την 60χρονη στον Βύρωνα

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τον γιο της, ενώ συνελήφθη ο ίδιος ως ιδιοκτήτης των δύο σκύλων και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Σοκαριστικό περιστατικό στην περιοχή του Βύρωνα, καθώς μία γυναίκα ηλικίας περίπου 60 χρονών εντοπίσθηκε νεκρή τα ξημερώματα από τον γιό της, μέσα στο σπίτι της. Στο πρόσωπό της, έφερε τραύματα από δαγκωματιές σκύλου.

Τα δύο πίτμπουλ κατασπάραξαν την 60χρονη – Την βρήκε νεκρή ο γιος της

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή ο 29χρονος γιος της, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης των σκύλων. Ο νεαρός άνδρας κάλεσε την Αστυνομία και εκέινη προέβη στην σύλληψή του, ενώ του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr. Εις βάρος του, σχηματίζεται δικογραφία από την αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, στο διαμέρισμα υπήρχαν δύο σκυλιά πίτμπουλ. Άγνωστο παραμένει εάν πέθανε από παθολογικά αίτια ή από τα δαγκώματα των σκύλων. Τα στοιχεία του συμβάντος υποδεικνύουν πως τα δύο σκυλιά, πιθανώς, να ευθύνονται για τον θάνατο της 60χρονης.

Η ακριβής αιτία, ωστόσο, αναμένεται μετά την εξέταση που θα πραγματοποιηθεί από τον ιατροδικαστή. Τα αποτελέσματα της νεκροτομής αναμένεται να «φωτίσουν» την υπόθεση.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στον Βύρωνα: Έφερε δαγκωματιές από πίτμπουλ

Νεκρή βρέθηκε 60χρονη γυναίκα στο διαμέρισμά της στον Βύρωνα - Έφερε δαγκωματιές από πίτμπουλ Μια γυναίκα, περίπου 60 ετών, εντοπίστηκε νεκρή τα ξημερώματα στο σπίτι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ