spot_img
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠυροσβεστική Καλαβρύτων: 5ωρη ορειβασία για την διάσωση κυνηγετικού σκύλου!

Πυροσβεστική Καλαβρύτων: 5ωρη ορειβασία για την διάσωση κυνηγετικού σκύλου!

|

 

Επιχείρηση διάσωσης κυνηγετικού σκύλου, οργανώθηκε σήμερα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων με αίσιο τέλος.

 

Συγκεκριμένα σήμερα 23/12/2020 και περί ώρας 11:20 ειδοποιήθηκε η Π.Υ. Καλαβρύτων για απεγκλωβισμό κυνηγετικού σκύλου από το όρος Καλλιφώνι και συγκεκριμένα στη θέση κρυόβρυση.

Αμέσως αναχώρησε ένα όχημα με τρεις άντρες, φτάνοντας στο σημείο και μετά από πεζοπορική ανάβαση σε δυσπρόσιτο και βραχώδες σημείο εντοπίστηκε ο σκύλος επάνω σε βράχο 20 περίπου μέτρων τον οποίο και απεγκλώβισαν με χρήση ορειβατικού εξοπλισμού και διάσωσης.

Ο ιδιοκτήτης και κάτοικος Άνω Βλασίας αναζητούσε το σκύλο επί τρεις ημέρες, καθώς είχε χαθεί μετά από εκπαιδευτική καταδίωξη.

Ό ιδιοκτήτης του, άκουσε τα γαβγίσματα του σήμερα σε δυσπρόσιτη περιοχή χωρίς να γνωρίζει την ακριβή θέση του και ειδοποίησε την υπηρεσία μας για την ανεύρεση κ τον απεγκλωβισμό του. Το ζώο βρέθηκε εξαντλημένο, αλλά καλά στην υγεία του και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Η όλη επιχείρηση διήρκησε πέντε ώρες περίπου.

 

Πηγή-φωτό: kalavrytanews.com

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανοιξιάτικη μετανάστευση τρυγονιών στα επτάνησα: «Η λαθροθηρία έχει μειωθεί κατά 85% από τότε που ιδρύθηκε η Θηροφυλακή»

Η λαθροθηρία κατά την ανοιξιάτικη μετανάστευση τρυγονιών - Στο ίδιο έργο θεατές! Για άλλη μια χρονιά εμφανίστηκαν «μπαράζ» δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για ασύστολη...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ