spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΣκύλος σκότωσε την ιδιοκτήτριά του στην Αγγλία - Την άρπαξε από τον...

Σκύλος σκότωσε την ιδιοκτήτριά του στην Αγγλία – Την άρπαξε από τον λαιμό!

|

Σκύλος σκότωσε την ιδιοκτήτριά του στην Αγγλία –Το Αμερικάνικο Bully-Dog άρπαξε από τον λαιμό την 43χρονη Τζόαν, προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα.

Η οικογένεια της άτυχης μητέρας, αναφέρει πως ο σκύλος, ενδεχομένως να τρελάθηκε, λόγω της υπερβολικής έκθεσής του στον ήλιο!

Η Τζόαν Ρόμπινσον, την Παρασκευή 15/7 πέθανε ύστερα από μία θανατηφόρα επίθεση ενός εκ των δύο σκύλων της. Η Τζόαν ήταν ιδιοκτήτρια δύο μεγάλων Αμερικάνικων bully dogs. Το ένα από τα δύο, ο Rocco, της επιτέθηκε βίαια και την άρπαξε από τον λαιμό, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει σοβαρά τραύματα.

Ο σύντροφός της, Τζέιμι Στεντ, στην προσπάθειά του να απομακρύνει το ζώο τραυματίστηκε στα χέρια, στο στομάχι και στο πρόσωπο. Η οικογένεια της Τζόαν αναφέρει πως τo ζώo ήταν καλά, και δεν είχε παρουσιάσει ξανά τέτοια επιθετική συμπεριφορά. Θεωρούν, επίσης, πως «τρελάθηκe λόγω της υπερβολικής ζέστης»!

 Σκύλος σκότωσε την ιδιοκτήτριά του στην Αγγλία - Αμερικάνικο Bully-Dog
Σκύλος σκότωσε την ιδιοκτήτριά του στην Αγγλία. Η Τζόαν ήταν μητέρα δύο παιδιών και δολοφονήθηκε από το κατοικίδιο ζώο της, ένα Αμερικάνικο Bully-Dog XL, αφού «τρελάθηκε λόγω της υπερβολικής ζέστης»!

Η Τζόαν Ρόμπινσον, 43 ετών, πέθανε στο σπίτι της στο Rotherham, στο Νότιο Yorkshire, το βράδυ της Παρασκευής.

Φαίνεται ότι ήταν η ιδιοκτήτρια του ζώου, που ονομάζεται Rocco, το οποίο είναι στη λίστα με τις νόμιμες ράτσες σκύλων και της επιτέθηκε γύρω στις 10 το βράδυ.

Ο σύντροφός της, Τζέιμι Στεντ, 42 ετών, αποκόμισε και εκείνος τραύματα στα χέρια, στο στομάχι και στο πρόσωπο καθώς προσπαθούσε να την σώσει και να τραβήξει το ζώο από πάνω της.

 Σκύλος σκότωσε την ιδιοκτήτριά του στην Αγγλία - Αμερικάνικο Bully-Dog
Σκύλος σκότωσε την ιδιοκτήτριά του στην Αγγλία – Το Αμερικάνικο Bully-Dog, ο Ρόκο, όπως αναφέρει η οικογένεια της άτυχης Τζόαν, ήταν ένας φιλήσυχος σκύλος μέχρι την ημέρα της επίθεσης στην ιδιοκτήτριά του.

Η μητέρα της άτυχης Τζόαν, Ντότι Ρόμπινσον, όντας συντετριμένη για τον χαμό της κόρης της, δηλώσε πως βρίσκεται σε σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε το παιδί της, ενώ και εκείνη θεωρεί πως ο καιρός μπορεί να επηρέασε το ζώο: «Δεν ξέρω γιατί παρουσίασε αυτή την συμπεριφορά έτσι ξαφνικά. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως πιθανώς να επηρεάστηκε από την υπερβολική ζέστη. Αυτό πρέπει να τον “πυροδότησε”».

Ο αποκαρδιωμένος γιος της κυρίας Ρόμπινσον απέτισε φόρο τιμής στην μητέρα του, αποκαλώντας την «καλύτερη φίλη» του και την «καλύτερη μαμά του κόσμου».

Η Τζόαν Ρόμπινσον πιστεύεται ότι είναι το τρίτο θύμα που δέχεται επίθεση από αμερικάνικο μπουλντογκ μέσα σε μόλις λίγα χρόνια (2020-2022).

«Ο σύντροφος της Τζόαν υπέστη επίσης τραύματα από την επίθεση του σκύλου που θα αλλάξουν για πάντα την ζωή του», σύμφωνα με την αστυνομία.

Σκύλος σκότωσε την ιδιοκτήτριά του στην Αγγλία - Αμερικάνικο Bully-Dog
Σκύλος σκότωσε την ιδιοκτήτριά του στην Αγγλία – Αστυνομικοί του Νότιου Γιορκσάιρ βρέθηκαν εσπευσμένα στο σημείο αλλά ήταν ήδη αργά…

«Ο Ρόκο είναι μεγάλος σκύλος, είναι μεγαλύτερος από λιοντάρι. Ήταν σαν μικρό άλογο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζέιμς.

Η Ντότι πρόσθεσε για τον σύζυγο της κόρης της πως: «Ελπίζει να γυρίσει σπίτι από το νοσοκομείο σήμερα, αλλά εξακολουθεί να πονάει πολύ. Ξέρει ότι η Τζόαν έχει φύγει και είναι απολύτως συντετριμμένος όπως είμαστε όλοι μας. Θα μας λείψει τόσο πολύ. Είναι μια φρικτή δοκιμασία. Έχασε τη σύντροφό του καθώς και τα σκυλιά του».

Ο γιος και η κόρη της κυρίας Τζόαν, Ντίλον και Ελ, άφησαν ένα σπαρακτικό σημείωμα έξω από το σπίτι για τον χαμό της μητέρας τους: «Μαμά σε αγαπώ και μου λείπεις»!

 Σκύλος σκότωσε την ιδιοκτήτριά του στην Αγγλία - Αμερικάνικο Bully-Dog
Οι γείτονες της Τζόαν άφησαν λουλούδια έξω από το σπίτι της.

Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ κατέσχεσε και απομάκρυνε τα δύο σκυλιά. Σύμφωνα με τις αρχές, κανένα από τα δύο δεν υπάγεται στην λίστα των απαγορευμένων φυλών και προέρχονται από νόμιμες εκτροφές.

Αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο του τραγικού συμβάντος ανέφερε: «Μας κάλεσαν γείτονες της 43χρονης να παραστούμε άμεσα στην Masefield Road στο West Melton περίπου στις 22:15 χθες το βράδυ και μας ενημέρωσαν πως ένας σκύλος επιτέθηκε σε μια γυναίκα. Η 43χρονη έφερε σοβαρά τραύματα στον λαιμό και παρά τις μεγάλες προσπάθειες των συνεργείων έκτακτης ανάγκης, δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της στο σημείο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του UK Bully Kennel Club, το Αμερικάνικό Μπουλντογκ XL είναι μια μεγαλόσωμη ράτσα, με τα αρσενικά να φτάνουν μέχρι και τα 51 εκατοστά ύψος.

Η Λέσχη επισημαίνει: «Παρά το μεγάλο μέγεθος της συγκεκριμένης φυλής, η XL εκτιμάται ιδιαίτερα όχι μόνο για το εντυπωσιακό ανάστημά της, αλλά και για την ευγενική προσωπικότητά της και τη στοργική φύση της. Είναι μια πρόσφατη ράτσα, που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1980 και κύρια χαρακτηριστικά αυτού του σκύλου είναι η δομή του, το ύψος του και η στροργική του συμπεριφορά. Αυτά τα στοιχεία αύξησαν κατακόρυφα τη δημοτικότητά του».

Η RSPCA συνδέει την αύξηση αγοράς κουταβιών από τους Βρετανούς κατά την περίοδο του Covid, με την αύξηση των θανατηφόρων επιθέσεων σκύλων.

Αναφορές από το Dog and Cat Behavior Association, δείχνουν ότι οι επιθέσεις σκύλων αυξήθηκαν κατά 54 τοις εκατό μεταξύ 2020 και 2021.

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρικτός θάνατος για 68χρονη στην Αγγλία – Την κατασπάραξαν σκυλιά μπροστά στον εγγονό της

Φρικτός θάνατος για 68χρονη στην Αγγλία - Την κατασπάραξαν σκυλιά μπροστά στον εγγονό της Τραγικό θάνατο βρήκε η 68χρονη Έσθερ Μάρτιν στην Αγγλία όταν δέχθηκε...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ